1 Day Acuvue Moist (90 lenzen)

€ 59.99
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 24.1. Stock day info: Tomorrow 24. januari Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched kies uw parameters
In voorraad
Gratis levering voor dit product!
€ 59.99
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Eendaagse contactlenzen Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist is de opvolger van de originele versie uit de reeks eendaagse lenzen van de firma Johnson and Johnson - 1 Day Acuvue, en zijn bijzonder populair onder de Acuvue productfamilie. De technologische vernieuwing bestaat uit de toevoeging van de smeerstof povidon (polyvinylpyrro­lidon) aan de vloeistof waarin de lenzen in het verloop van de productieproces worden gelegd. Hiermee wordt het comfort van de lenzen direct na het inbrengen en in de eerste draaguren beïnvloed. Deze voordeelpack bevat 90 daglenzen. 1 Day Acuvue Moist is ook beschikbaar in voordeelpack van One Day Acuvue Moist (180 lenzen) of single pack van One Day Acuvue Moist (30 lenzen).

Technologie LACREON™, UV filters en indicators

1 Day Moist zijn bovendien voorzien van de speciale technologie LACREON™, die de vochtinbrengende bestanddelen in het materiaal van de lens insluit. Dankzij deze technologie garandeert 1 Day ACUVUE Moist jouw ogen verhoogd comfort voor een aanzienlijk langere periode. De contactlenzen 1 Day Acuvue Moist bieden je, behalve comfort, tevens <bescherming tegen UVA en UVB-stralen. Verder beschikken ze over indicatoren aan voor-en-achterzijde die je de juiste kant tonen om de lens in te brengen.

Let op: de buitenverpakking bevat 3 verpakkingen van 30 lenzen. Losse verpakkingen van 30 kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. Let goed op de buitenverpakking VOOR je deze opent vermits enkel de volledige, onbeschadigde verpakking van 90 kan worden vergoed of omgeruild, en NIET losse doosjes van 30.

Eigenschappen

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Productnaam: 1 Day Acuvue Moist
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 33 Dk/t
Water inhoud: 58%
Lensmateriaal: Etafilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Elite+ (90 lenzen)

In voorraad
  • Extra vochtig
  • UV-filter
  • Hoogwaardig hydrogel materiaal
Slechts: € 43.29
Handig
alternatief

Beoordelingen

96%
262 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (9)

Heeft u een vraag of opmerking?

Jany Baetens

geachte , kunt u ons zoals de vorige keer een "factuur mee opsturen met stempel van de firma en handtekening van een medewerker" voor mijn zorgverzekering aub? vriendelijke groeten

Antwoord

info@alensa.be

Beste Jany, Zeker, we zullen het regelen.

annabelle vanbelleghem

hallo, heb 1 doosje nodig. kan ik deze bestellen? of is enkel in 3 packs ? GR

Antwoord

info@alensa.be

​Beste Anabelle,

Bedankt voor uw vraag. De 1 Day Acuvue Moist lenzen hebben we in verpakkingen met 30, 90 en 180 lenzen. https://www.alensa.be/…st-30-lenzen

Eric

Alles tip top in orde voor mijn eerste bestelling! Net een tweede gemaakt en als het zo blijft, hebben jullie er een klant bij

Mia

ik draag sinds enkele weken deze lenzen maar Dia is 14.3 en BC 8,4 kan ik deze bij jullie dan niet bestellen staan niet in de lijst?

Antwoord

info@alensa.be

Beste, helaas bieden zij deze niet aan. Bovendien raadpleegt u best een oogspecialist als u toch lenzen met een andere waarde zou bestellen.

Dennis Hoffman

Eindelijk heb ik de 1 day acuvue moist 90er pack gevonden voor een super prijs! De lenzen werden met DHL de volgende dag geleverd! Dat vind ik een top service.

Jan

Deze nieuwere versie is veel beter dan 1 Day Acuvue, voortaan mijn nieuwe favoriete lenzen!

Britta

Zeer zachte lenzen, ze voelen goed aan voor mijn super gevoelige ogen.

Renate Hartjes

Ik gebruik ze occasioneel tijdens het sporten, ik ben er zeer tevreden mee.

Lennart

Ik draag deze lenzen al twee dagen. Ik kende enkel de dioptrie van mijn lenzen maar mijn zicht is veel slechter dan met mijn bril. Moet ik van merk veranderen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Lenhart, bedankt voor uw vraag. Uit uw vraag konden we niet meteen opmaken of u eerst een oogspecialist raadpleegde vooraleer u begon met het dragen van lenzen. De sterkte (dioptriewaarde) van contactlenzen verschilt namelijk van de sterkte van uw brilglazen. Bovendien dient u ook rekening te houden met andere parameters (BC, DIA, ...) bij het dragen van lenzen. Daarom wordt het aanbevolen om eerst een oogspecialist te raadplegen. Het kan zijn dat het huidige type lenzen dat u draagt (curve, diameter, materiaal, ...) niet geschikt is voor uw ogen.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost