1 Day Acuvue TruEye (30 lenzen)

€ 24.89
80%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

Lenzenvloeistof
blank

Voordeelverpakking:
1 Day Acuvue TruEye (90 lenzen) - € 65,89 (u bespaart € 8,78)


Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 24.89
Handig
alternatief

De nieuwste daglenzen van de populaire TopVue reeks. De combinatie van Biomoist Gelflex en Radial Edge technologie zorgen voor zacht aanvoelende lenzen en comfort de hele dag door.

Prijs € 16.75 Bespaar € 8.14
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Contactlenzen 1 Day Acuvue TruEye

Eerder wonnen de eendaagse contactlenzen 1 Day Acuvue TruEye de prestigieuze TOP OPTA (2010) prijs. Deze daglenzen van Johnson & Johnson uit silicone-hydrogel op basis van Narafilcon A, bieden de gebruiker behalve comfort ook een buitengewoon hoge zuurstofdoorla­tendheid (118 Dk/L). Elke lens wordt slechts één dag gedragen en dient daarna weggegooid te worden. Deze verpakking bevat 30 stuks 1 Day Acuvue TruEye lenzen. Ook beschikbaar in voordelige verpakking van 1 Day Acuvue TruEye 90 lenzen en 1 Day Acuvue TruEye 180 lenzen.

Technologie HYDRACLEAR

1 Day Acuvue TruEye contactlenzen zijn voorzien van de unieke vochtinbrengende HYDRACLEAR® technologie die het comfort bevordert door het oog vochtig te houden. Hydraclear verbindt de vochtinbrengende stof met het materiaal van de lens, waardoor het oppervlak van de lens glad en zacht blijft.

Hoogwaardig ontwerp voor de veeleisende gebruiker

Door indicatoren aan voor-en-achterzijde op de lens wordt het eenvoudiger de juiste positie te bepalen voor het inbrengen in het oog. Verder bevatten 1 Day Acuvue TruEye UV-filters die UVA en UVB bescherming bieden. (Let wel op, een lens bedenkt slechts een klein deel van het oog dus gebruik ook zeker een zonnebril.)

Overschakelen van andere Acuvue producten

Deze populaire daglenzen vallen binnen de Acuvue productfamilie. De producent adviseert een overstap van de voorgaande versies van eendaagse lenzen uit de reeks Acuvue, zijnde 1 Day Acuvue en de nog steeds populaire 1 Day Acuvue Moist, op de versie TruEye zonder tussenkomst van een oogspecialist. Gelijke waarden voor kromming (BC) en diameter (DIA) blijven bewaard.

Eigenschappen
Sterkte : van +6.00 tot -12.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 1 dag
Materiaal: Narafilcon A
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 46%
Zuurstof doorlatendheid : 118 Dk/t
DIA: 14.2
UV filter: Ja
In verpakking: 30 lenzen
Producent : Johnson and Johnson
BC: 8.5 en 9.0

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (4)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

ellen peterson

Mag geannuleerd worden foutieve bestelling

Antwoord

info@alensa.be

Dag, bedankt voor de informatie, de foutieve bestelling hebben wij geannuleerd.

Comment/vraag

Sander Martens

Beste lenzen voor mij, de 1 day acuvue trueye. Dk/t en watergehalte zijn beide hoger dan bij de meeste lenzen. Ik ben helemaal tevreden..

Comment/vraag

J.

Wat is het verschil tussen de 1 day acuvue trueye vs moist versie?

Antwoord

info@alensa.be

Beste J., De 1 Day Acuvue TruEye contactlenzen werden door Johnson and Johnson ontwikkeld als de opvolger van de 1 Day Acuvue Moist. Zo bieden deze een verhoogd comfort aan hun dragers. Indien je tevreden was van de 1 Day Acuvue Moist lenzen zal je dus zeker deze lenzen goed kunnen verdragen.

Comment/vraag

Sandro

Hallo, ik wil graag veranderen van 1 Day Acuvue Moist naar de nieuwere versie TruEye, is dit mogelijk?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Sandro, bedankt voor uw vraag! De 1 Day Acuvue Trueye lenzen zijn de nieuwere en verbeterde generatie van de 1 Day Acuvue Moist lenzen. Upgraden naar deze lenzen zou geen probleem mogen zijn aangezien ze gelijkaardige lenseigenschappen hebben. Het grootste verschil ligt in het gebruik van silione hydrogel materiaal dat een betere balans brengt tussesn de waterinhoud en het zuurstofniveau van de lenzen. Bovendien zorgt de nieuwe Lacreon technologie voor meer hydratatie.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top