Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

€ 28.39
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 8.12. kies uw parameters
Gratis levering voor dit product!
€ 28.39
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism dagelijkse torische contactlenzen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism van Johnson and Johnson werden vervaardigd uit een hoogwaardig, enorm zuurstofdoorlatend silicone-hydrogel materiaal, dat werd behandeld met HydraLuxe ™ Technologie. Deze torische lenzen hebben een dagelijks vervangingsschema, en zijn bedoeld om astigmatisme te corrigeren met een toegevoegde cilinder en as-waarde. Deze verpakking bevat 30 stuks torische daglenzen.

Comfortabel en helder zicht gegarandeerd

Johnson & Johnson gebruikt verschillende speciale technologieën om deze silicone-hydrogel daglenzen te verbeteren. Dankzij de HydraLuxe ™ Technologie, zijn deze lenzen niet enkel makkelijk in gebruik, maar ook enorm comfortabel. Elke lens werd omhuld in een bevochtigende stof, die sterk lijkt op natuurlijke tranen. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism is daarom een uitstekende keuze voor diegenen die lijden aan extreem droge ogen, of voor personen met een actieve levensstijl.

Verder werd de Blink Stabilized® Technologie toegepast, die ervoor zorgt dat de lenzen niet ronddraaien en bewegen in de ogen. Door simpelweg te knipperen, zal de lens steeds in een perfecte positie op het oog blijven, waardoor scherp en helder zicht gegarandeerd is.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism bezit een uitstekende UV-filter, en biedt zo bescherming tegen schadelijk UVA- en UVB-stralen. Let echter op, draag voor volledige bescherming steeds een zonnebril, vermits een lens slechts een klein deel van het oog bedekt.

Tot slot zijn deze lenzen getint in een lichtblauwe kleur. Dit maakt ze makkelijker te hanteren en meer gebruiksvrien­delijk.

Eigenschappen - Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lenzen)

Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.50
DIA: 14.30
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 121 Dk/t
Water inhoud: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
Lensmateriaal: Senofilcon A
UV filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
194 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (1)

Heeft u een vraag of opmerking?
Ellen Peterson

waar werd mijn pakketje geleverd ?

Antwoord info@alensa.be

Beste Ellen, Het spijt ons dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Kunt u het bestelnummer naar info@alensa.be opsturen, zodat we het kunnen controleren?