Acuvue Oasys (6 lenzen)

€ 20.49
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 26.10. Stock day info: Today 26. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. oktober kies uw parameters
In voorraad
Voeg toe aan bestelling
€ 7.05

Andere verpakkingen:

Acuvue Oasys (12 lenzen) € 40.49
Acuvue Oasys (24 lenzen) € 80.29
Gratis levering voor dit product!
€ 20.49
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys is een nieuwe generatie 14-daagse contactlens, vervaardigd door de firma Johnson & Johnson voor de veeleisende klant. Acuvue Oasys is gepresenteerd als opvolger van de eerste lenzen op de markt met silicone-hydrogel - Acuvue Advance (nu ook verbeterd naar Acuvue Advance PLUS, voorafgegaan door de traditionele, hoogwaardige en nog steeds zeer populaire Acuvue 2). Zoals gebruikelijk bij alle tweewekelijkse lenzen, moeten deze lenzen na 14 vervangen worden als je ze 's avonds steeds uitdoet. Ze echter kunnen ook langdurig ingehouden worden.

Deze verpakking bevat 6 tweeweeklenzen. Deze weeklenzen zijn ook beschikbaar in een voordeelpack van 12 lenzen Acuvue Oasys en 24 lenzen Acuvue Oasys.

Nieuwe vocht inbrengende technologie en nieuw materiaal

De contactlens Acuvue Oasys werkt met de vocht inbrengende Hydraclear®Plus4 technologie, die de lens gedurende de gehele dag in hoge mate bevochtigd houdt en daarmee de vorming van eiwitafscheiding vermindert. Het nieuwe silicone-hydrogel Senofilcon A materiaal heeft een uitstekende zuurstofdoorla­tendheid met een waarde van 147 Dk/L.

Ideaal voor gevoelige en vermoeide ogen + langdurige optie

Acuvue Oasys contactlenzen zijn ideaal voor mensen met gevoelige ogen, voor gebruikers die last hebben van droge ogen of gebruikers die meerdere uren per dag voor een beeldscherm of in ruimtes met airco doorbrengen. Mede dankzij de hoge zuurstofdoorla­tendheid zijn de lenzen tevens geschikt om langdurig te dragen (7 dagen en 6 nachten). Dit laat de lenzen vallen onder de categorie continue contactlenzen. Voor deze draagwijze moet je echter steeds vooraf een oogspecialist (opticien of oogarts) consulteren.

Eigenschappen
Fabrikant: Johnson and Johnson
BC: 8.80, 8.40
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 14 dagen
Zuurstofdoorlating: 147 Dk/t
Water inhoud: 38%
Productnaam: Acuvue Oasys
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Senofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Ja
UV filter: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Premium (6 lenzen)

In voorraad
  • Hoogwaardig materiaal
  • Hoog watergehalte
  • Verrijkt met hyaluron
Slechts: € 16.49
Handig
alternatief
Voordeelpacks
Prijs € 27.54 Bespaar € 1.50
Prijs € 29.48 Bespaar € 2.50

Systane Ultra zonder bewaarmiddelen oogdruppels 10 ml

Snelle verlichting

  • Aanbevolen voor droge, vermoeide en geïrriteerde ogen
  • Makkelijk te doseren dankzij het Drop-Tainer flesje
  • Kan gebruikt worden op contactlenzen
  • Geavanceerde formule zonder conserveermiddelen
Slechts: € 15.99 In winkelmandje

Beoordelingen

96%
900 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (24)

Heeft u een vraag of opmerking?

Bart S.

Vorige vrijdag mijn lenzen ontvangen en alles is dik in orde!

otte marc

Jammer dat u de lensvloeistof: OptiFree 'Pure Moist' niet te verkrijgen is in grote verpakking van 300ml! Ik kocht zopas lenzen, maar ontdek nu dat ik ze on line veeeeel goedkoper kan kopen. Mijn volgende aankoop doe ik on line!

Antwoord

info@alensa.be

Beste Marc, Wij bieden de OPTI-FREE PureMoist oplossing wel aan in verpakking van 300ml, alsook in grotere voordeelpacks of klein reisformaat.

Zeke

ik was eigenlijk op zoek naar een acuvue oasys proefset maar daar de prijzen zo goedkoop zijn hier kocht ik ze maar ineens!

Caroline Booms

Zijn deze acuvue oasys maandlenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Caroline, bedankt voor je vraag! Deze Acuvue Oasys zijn bestemd voor 14daags gebruik en het is niet aangeraden om deze gedurende een volledige maand te dragen.

tracy

mijn eerste aankoop hier bij Alensa maar zeker niet mijn laatste

D. Debakker

bedankt alensa voor de vlotte bestelling :)

Kelly

toplenzen en hier laag geprijsd!

Ditmar

Zijn deze er ook in een torische variant?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Ditmar, bedankt voor je vraag! De Acuvue Oasys lenzen komen zeker in een torische variant, je kan ze hier terugvinden: Acuvue Oasys for Astigmatism.

Lonneke

Zeer dunne en lichte lenzen. Ik vergeet soms dat ik ze draag maar ik doe ze zel best uit voor het slapen.

Jordy

Geweldige lenzen voor gevoelige ogen. Kwaliteitsproduct aan een goede prijs.

Marcela

Ik kan ze tot wel 16u per dag dragen zonder last te hebben van mijn ogen.

Sophieke

Ik draag deze lenzen nu een week, maar heb nergens last van.

Matheo

Deze lenzen zijn mijn eerste en enige keuze, ze zijn echt geweldig. Ik droeg vroeger acuvue advance. Deze kan ik zonder probleem snachts dragen zonder last te hebben van rode ogen of andere problemen. Ze zijn echt dun en laten veel zuurstof door.

Emma

Zeer goede prijs en vlotte levering, bedankt!

Dirk

Mijn opticien raadde me deze lenzen aan maar ik vond ze hier aan een betere prijs!

Vanesa

Draag nu Acuvue Oasys voor 6 jaar ong. Enige lenzen die ik kon vinden met mijn parameters. Aan te raden.

Lara Kegel

Uitstekende klantenservice! Danku.

Gilles

Hallo, ik bestelde nog nooit mijn lenzen via het internet en weet niet goed welke parameters in te vullen. Op mijn doosje staat het volgende: D -5.50 CYL/AXIS -1.75 170 en het andere oog D -8.00 CYL/AXIS -1.25 170. Bednakt.

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Gilles, Bedankt voor uw vraag! Uw parameters wijzen erop dat u torische lenzen voor astigmatisme draagt (hier). Het verschil tussen gewone sferische lenzen en astigmatisme lenzen is de extra toegevoegde waarden cilinder (CYL) en as (AXIS). Wanneer u torische lenzen wilt kopen vult u eerst de sterkte in, in uw geval -5,5 voor het ene oog en -8 voor het andere oog. Vervolgens kiest u de juiste Cilinders: -1.75 en -1.25 respectievelijk. Als laatste geeft u de As waarde op: 170 (dit is hetzelfde voor uw beide ogen). Indien u nog bijkomstige vragen heeft, blijven wij tot uw beschikking om u te helpen.

Vic

Hallo, Ik droeg steeds de Air Optix Aqua lenznen maar de laatste tijd bevallen ze mij niet meer (krasserig en tranen). Ik vroeg me af of deze lenzen beter zouden zijn voor mij? Bedankt voor uw antwoord.

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Vic, Bedankt voor uw vraag! De keuze van nieuwe lenzen kan u best bespreken met uw oogspecialist. Het is moeilijk om te bepalen welke lenzen het best bij u zullen passen. Dit hangt namelijk niet alleen af van de sterkte, basiscurve en diameter. Ook eigenschappen zoals het gebruikte lensmateriaal, waterinhoud en zuurstofniveau zijn van groot belang. Uw oogspecialist zal de nodige tests uitvoeren om de optimale combinatie in nieuwe lenzen voor u te bepalen.

Anne-Marie Mulder

Vroeger droeg ik Acuvue 2 bi-weekly lenzen en recentelijk Acuvue Oasys (nieuwe generatie). Ze zitten comfortabel en goede prijs op alensa.be.

Alice

Ik gebruik nu Acuvue Oasys voor 7 dagen op advies van mijn opticien. Ik heb geen probleem bij het slapen met deze lenzen. Maar om zeker te weten neem ik ze zo nu en dan uit, kort spoelen en terug indoen.

Thomas

Goed en goedkoop. Jammer genoeg zijn het geen maandlenzen.

Tim

Ik draag Acuvue Advance lenzen nu voor een lange tijd en had laatst een proefsetje Acuvue Oasys lenzen. Resultaat beter voor mijn ogen en hogere zuurstofdoorlaatbaarheid. Zelfs wanneer ik ze meer dan 18 uur per dag draag, blijven ze comfortabel.

Thomas

Niet de goedkoopste lenzen, maar aankoopbedrag waard. Hoge kwaliteit en comfortabel