We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Adidas AD06 1600 L Zonyk Aero L

Vrouwen Mannen
Afmetingen van de bril (in millimeters)
10 mm
74 mm
125 mm
Niet in voorraad
Gratis levering
Cadeau ter waarde van € 8.99 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 156.90
virtual-try Virtueel uitproberen

Over Adidas

Je kan niet mis gaan met een bril van Adidas? Deze brillen werden oorspronkelijk voornamelijk voor athleten gemaakt, maar Adidas heeft steeds een grote populariteit gekend bij allerhande personen. Adidas staat vandaag de dag gelijk aan een hippe stijl, sportief, hoogwaardig en ideaal voor elke seizoen.


Over deze bril

De montuurvorm is rechthoekig, wat perfect past bij rondere gezichten. Single lens monturen bevatten één enkele lens voor een gestroomlijnde, sportieve look. De montuur is wit, een kleur die een opvallende statement maakt en goed past bij rood haar. De kleur van de glazen is grijs, welke scherp licht help te verminderen en kleuren duidelijker maakt. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Deze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor allerhande sporten en activiteiten buiten.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost