Herhaal uw laatste bestelling

Air Optix Aqua (6 lenzen)

Meer dan 1000 st. op voorraad
216 x
Prijs € 21.89 per verpakking
Primaire attributen

maandag 23.10.

Lenzenvloeistof
blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Voordeelpacks

Air Optix Aqua (6 lenzen) + Gelone 360 ml Prijs: € 28.89 Bespaard: € 1.50

Contactlenzen Air Optix Aqua

Nieuwe versie van de contactlens Air Optix van Alcon (Ciba Vision). Behalve de verpakking werd ook de inhoud van de oplossing waarin de contactlenzen bij de productie worden gelegd, aangepast (toevoeging van de stof Copolymeer 845). De lenzen zelf zijn onveranderd gebleven. De productie van de oude versie werd stopgezet. Contactlenzen Air Optix Aqua, voorheen bekend onder de merknaam O2 Optix, zijn contactlenzen om elke dag te dragen met voorgenomen vervanging na een maand.

Air Optix Aqua lenzen behoren tot de eerste silicone-hydrogel contactlenzen die op de markt verschenen. Door een enorme marketing- en verkooponderste­uning, die voornamelijk de nadruk legde op de hogere zuurstofdoorla­tendheid tegenover hydrogel lenzen (tot 5× hoger), werd al spoedig een sterke gebruikersbasis gevormd.

Voor veeleisende klanten zouden wij Air Optix Aqua echter niet willen adviseren, want het werd al spoedig overtroffen door nieuwe merken, die door de snelle ontwikkeling van nieuwe materialen en constructies op de markt verschenen, zoals bijvoorbeeld Biofinity of Air Optix Night and Day.

Hoogwaardige hydrogel contactlenzen kunnen dikwijls een hogere mate van tevredenheid brengen dan silicone-hydrogel lenzen. Het gebruikte materiaal van de lens Air Optix Aqua is Lotrafilcon B (67%). De resterende 33% wordt gevormd door water.

Eigenschappen

Sterkte : van -10.00 tot +6.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Lotrafilcon B
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Ja
Water inhoud : 33%
Zuurstof doorlatendheid : 110 Dk
DIA: 14.2
UV filter: Nee
In verpakking: 6 lenzen
Producent : Alcon (Ciba Vision)
BC: 8.6

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • Brigit Brocken

  Beste, in de bestelling was een fout geslopen, er was 1 x -3.75 gekozen, maar dat moet 1 x -2.75 zijn. Ik hoop dat het aangepast is. Met vriendelijke groet, Brigit Brocken

  Toegevoegd: 09.04.2017
 • info@alensa.be

  Beste Brigit, Helaas bij bestellingen gemaakt over het weekend, kan onze klantendienst niet ingrijpen bij fouten. Maar onze klantendienst nam contact met u op zodat we deze producten alsnog snel voor u kunnen omwisselen.

  Toegevoegd: 10.04.2017
 • Katrine

  Zeer tevreden van deze air optix aqua contactlenzen en mijn eerste bestelling hier :)

  Toegevoegd: 25.02.2016
 • Melanie

  Zeer comfortabele lenzen en goed geprijsd hier! Bestel hier vaker!

  Toegevoegd: 04.02.2016
 • Benny Lanckbeen

  Graag ik doosje +6 CYL0.75 AXIS 180 Mvg Benny

  Toegevoegd: 17.11.2015
 • Janny Hanegraaf

  Ik heb dat probleem ook met deze lenzen. Ik ben overgegaan op dubbelzichtlenzen van dit merk. Ik heb ook dat zanderige in mijn ogen, met slecht zicht, alsof ik vaseline in mijn open heb. Nu zit ik met dure dubbelzichtlenzen die ik niet kan gebruiken en neem ik weer gewone enkelzicht lenzen. Ik zou dolgraag dubbelzicht lenzen willen gebruiken maar heb nu al 3 afspraken bij de oogarts gehad en 3 dure doosjes in de kast liggen. Had de oogarts er dan niet voldoende kennis van vraag ik me af

  Toegevoegd: 22.10.2015
 • info@alensa.be

  Hallo Janny, wij vinden het zeer jammer om te horen dat de air optix producten u niet bevielen. In het algemeen zijn dit populaire lenzen die door vele mensen als zeer comfortabel verdragen worden. Indien u denkt dat er misschien een probleem was met de lenzen kan u ze steeds opsturen voor een kwaliteitscontrole. Echter kan dit proces wel tot twee maanden duren. Ondertussen zouden wij u aanraden om over te stappen naar een ander merk. Wij begrijpen dat u al meerdere malen een oogarts raadpleegde zonder effectief succes. Echter is dit toch de beste manier aangezien zij de volledige tests kunnen uitvoeren. Misschien kan het ook wel helpen om over te stappen naar daglenzen, voor vele mensen is dit de beste en meest gezonder manier van lenzen dragen. U kan de ongeopende verpakkingen van lenzen steeds omruilen voor andere producten indien u dit wenst, of anders geven wij u uw geld terug.

  Toegevoegd: 23.10.2015
 • Cornillie Linda

  Sedert het gebruik van die nieuwe lenzen problemen. Na een 2-+tal uur jeuken de ogen en krijg ik een gevoel van stof in de ogen. Kan ik nog aan de vorige versie geraken of een identisch produkt ?

  Toegevoegd: 11.10.2015
 • info@alensa.be

  Beste Linda, jammer om te horen dat deze lenzen u niet bevallen. De vorige versie (Air Optix) werd al een tijdje uit de productie gehaald en helaas kunnen we deze ook niet meer leveren. Indien u wenst te veranderen van merk raden wij u toch aan om een oog specialist te raadplegen, deze kan beter bepalen wat de optimale lens is voor uw ogen. Zo kan u ook gemakkelijker een onconfortabel gevoel tijdens het dragen vermijden.

  Toegevoegd: 12.10.2015
 • Alex M.

  Super snel geleverd en echt een goede service!

  Toegevoegd: 01.10.2015
 • Mickey

  Ik gebruik ze al een langere tijd en hebt nog nooit problemen met ze gehad. De prijs hier is echt goed!

  Toegevoegd: 30.09.2015
 • Mickey

  Ik gebruik ze al een langere tijd en hebt nog nooit problemen met ze gehad. De prijs hier is echt goed!

  Toegevoegd: 30.09.2015
 • Jenny

  Ze zijn verassend dun. Voelt goed aan voor mijn ogen maar daardoor zijn ze iets moeilijker te hanteren.

  Toegevoegd: 03.09.2015
 • Mark

  Al jaren mijn favoriete lenzen. Bestelde ze hier voor het eerst en kreeg net dezelfde lenzen als altijd aan een lagere prijs en snel geleverd. Top!

  Toegevoegd: 23.07.2015
 • Clara

  Ik gebruik Air Optix Aqua van begin en nog steeds eerste keuze. Dankzij prijsvergelijk site nu voor veel goedkoper.

  Toegevoegd: 01.06.2015

Log in

Log in met

Facebook Google