Air Optix Aqua (6 lenzen)

€ 32.79
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 25.7. kies uw parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.55 € 7.05
Gratis levering voor dit product!
€ 32.79
Cadeau ter waarde van maximaal € 5.69 voor bestellingen boven € 85.00

Eigenschappen - Air Optix Aqua (6 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 138 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 33%
Productnaam: Air Optix Aqua
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
46 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (14)

Heeft u een vraag of opmerking?
Linda Rooman

air optix zijn dit maand lenzen?

Antwoord info@alensa.be

Beste, ja dit zijn maandlenzen.

Hanne K

Op dat nieuwe doosje staat Smartshield Technology, maar dat oude doosje (waar dat niet op staat) staat nog tussen jullie afbeeldingen... verkopen jullie beide nog? Zijn dat dan nog steeds dezelfde lenzen?

Antwoord info@alensa.be

Beste Hanne,

We hebben inderdaad beide doosjes beschikbaar voor klanten, zowel de oude als enkele in de nieuwe verpakking. We kunnen jou echter verzekeren dat het om een puur cosmetische aanpassing gaat. De fabrikant wou de Air Optix Aqua in een nieuw jasje stoppen, en daarbij de Smartshield Technologie benadrukken. Deze technologie werd echter eveneens bij de lenzen met de oude verpakking gebruikt. Het enige verschil daar is dat hierop geen nadruk werd gelegd door de fabrikant op de verpakking. Kortom, de lenzen zijn volledig dezelfde.

Brigit Brocken

Beste, in de bestelling was een fout geslopen, er was 1 x -3.75 gekozen, maar dat moet 1 x -2.75 zijn. Ik hoop dat het aangepast is. Met vriendelijke groet, Brigit Brocken

Antwoord info@alensa.be

Beste Brigit, Helaas bij bestellingen gemaakt over het weekend, kan onze klantendienst niet ingrijpen bij fouten. Maar onze klantendienst nam contact met u op zodat we deze producten alsnog snel voor u kunnen omwisselen.

Katrine

Zeer tevreden van deze air optix aqua contactlenzen en mijn eerste bestelling hier :)

Melanie

Zeer comfortabele lenzen en goed geprijsd hier! Bestel hier vaker!

Benny Lanckbeen

Graag ik doosje +6 CYL0.75 AXIS 180 Mvg Benny

Janny Hanegraaf

Ik heb dat probleem ook met deze lenzen. Ik ben overgegaan op dubbelzichtlenzen van dit merk. Ik heb ook dat zanderige in mijn ogen, met slecht zicht, alsof ik vaseline in mijn open heb. Nu zit ik met dure dubbelzichtlenzen die ik niet kan gebruiken en neem ik weer gewone enkelzicht lenzen. Ik zou dolgraag dubbelzicht lenzen willen gebruiken maar heb nu al 3 afspraken bij de oogarts gehad en 3 dure doosjes in de kast liggen. Had de oogarts er dan niet voldoende kennis van vraag ik me af

Antwoord info@alensa.be

Hallo Janny, wij vinden het zeer jammer om te horen dat de air optix producten u niet bevielen. In het algemeen zijn dit populaire lenzen die door vele mensen als zeer comfortabel verdragen worden. Indien u denkt dat er misschien een probleem was met de lenzen kan u ze steeds opsturen voor een kwaliteitscontrole. Echter kan dit proces wel tot twee maanden duren. Ondertussen zouden wij u aanraden om over te stappen naar een ander merk. Wij begrijpen dat u al meerdere malen een oogarts raadpleegde zonder effectief succes. Echter is dit toch de beste manier aangezien zij de volledige tests kunnen uitvoeren. Misschien kan het ook wel helpen om over te stappen naar daglenzen, voor vele mensen is dit de beste en meest gezonder manier van lenzen dragen. U kan de ongeopende verpakkingen van lenzen steeds omruilen voor andere producten indien u dit wenst, of anders geven wij u uw geld terug.

Cornillie Linda

Sedert het gebruik van die nieuwe lenzen problemen. Na een 2-+tal uur jeuken de ogen en krijg ik een gevoel van stof in de ogen. Kan ik nog aan de vorige versie geraken of een identisch produkt ?

Antwoord info@alensa.be

Beste Linda, jammer om te horen dat deze lenzen u niet bevallen. De vorige versie (Air Optix) werd al een tijdje uit de productie gehaald en helaas kunnen we deze ook niet meer leveren. Indien u wenst te veranderen van merk raden wij u toch aan om een oog specialist te raadplegen, deze kan beter bepalen wat de optimale lens is voor uw ogen. Zo kan u ook gemakkelijker een onconfortabel gevoel tijdens het dragen vermijden.

Alex M.

Super snel geleverd en echt een goede service!

Mickey

Ik gebruik ze al een langere tijd en hebt nog nooit problemen met ze gehad. De prijs hier is echt goed!

Mickey

Ik gebruik ze al een langere tijd en hebt nog nooit problemen met ze gehad. De prijs hier is echt goed!

Jenny

Ze zijn verassend dun. Voelt goed aan voor mijn ogen maar daardoor zijn ze iets moeilijker te hanteren.

Mark

Al jaren mijn favoriete lenzen. Bestelde ze hier voor het eerst en kreeg net dezelfde lenzen als altijd aan een lagere prijs en snel geleverd. Top!

Clara

Ik gebruik Air Optix Aqua van begin en nog steeds eerste keuze. Dankzij prijsvergelijk site nu voor veel goedkoper.