Air Optix Night and Day Aqua (6 lenzen)

€ 47.99
88%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

Lenzenvloeistof
blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 47.99
Handig
alternatief
Prijs € 20.47 Bespaar € 27.52
Handig
alternatief
Voordeelpacks
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Air Optix Night and Day Aqua continue maandlenzen

Air Optix Night and Day Aqua contactlenzen van Alcon werden speciaal ontworpen om gedurende één volledige maand gedragen te worden, en vallen dus onder de continue contactlenzen. Uiteraard kunnen deze lenzen 's avonds worden uitgenomen, zoals normale lenzen met een maandelijks vervangingsschema. Maar sommige gebruikers kunnen ze gedurende tot wel 30 dagen en 29 nachten inhouden, dankzij de uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlating van deze lens. Deze verpakking bevat 6 stuks Air Optix Night and Day Aqua maandlenzen. Ook beschikbaar in pack van 3 stuks Air Optix Night and Day Aqua.

Een upgrade: AQUA

Air Optix Night and Day lenzen werden verbeterd naar Aqua. Het materiaal in deze lenzen is wat de ogen beschermd tegen uitdroging en een extreme grote zuurstofdoorlating (175 Dk/t) garandeert, die langdurig dragen toelaat. Verder beschikken de lenzen over verbeterde bescherming tegen afzettingen dat zorgt voor schonere lenzen en een helder zicht, genaamd de Smartshield technologie. Ook de vloeistof, waarin de lenzen rusten in de verpakking, is verbeterd.

Hoogwaardig ontwerp voor langdurig of continue dragen

De productfamilie Air Optix staat bekend om hun mogelijkheid tot langdurig dragen. De Air Optix Night and Day Aqua zijn hier dankzij hun specifieke ontwerp de allersterkste in. Let wel op want deze draagwijze is niet voor iedereen geschikt! Je moet steeds uitdrukkelijk, persoonlijk advies inwinnen bij de specialist of opticien voor je met langdurig of continue dragen begint!

Raadpleeg de oogspecialist

Je moet niet enkel ten rade bij de opticien of arts betreffende het langdurig dragen, maar ook om de pasvorm van deze lenzen te testen, ook is dit product één van de technologisch beste op de markt op dit moment. Koop Air Optix Night and Day Aqua dus niet zonder eerst zeker te zijn van de pasvorm! Deze maandlenzen hebben namelijk een heel kleine diameter (DIA = 13.8 mm) die slechts een beperkt aantal mensen zal passen. Gooi dus geen geld weg en raadpleeg jouw specialist alvorens je deze lenzen in huis haalt.

Eigenschappen
Sterkte : van -10.00 tot +6.00
Vervaldatum : 32 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Lotrafilcon A
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Ja
Water inhoud : 24%
Zuurstof doorlatendheid : 175 Dk/t (140 Dk)
DIA: 13.8
UV filter: Nee
In verpakking: 6 lenzen
Producent : Alcon
BC: 8.4 a 8.6

Beoordelingen

88%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (14)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Wendy Beltmans

Beste, even een vraag. Zijn de Air optix night and day astigmatism lenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Wendy, bedankt voor uw vraag! De Air Optix Night and Day Aqua for Astigmatism hebben wij helaas niet in onze aanbieding. U kan wel de Air Optix for Astigmatism bestellen, maar deze zijn gewone maandlenzen.

Comment/vraag

Lucien De Wit

Hebben jullie deze ook in air optix night and day aqua14.2 diameter?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Lucien, deze Air Optix Night and Day Aqua worden enkel vervaardigd in één enkele diameter, namelijk de 13.80. Indien u 14.20 nodig heeft raden wij u aan om advies te vragen aan uw oogarts betreffende de jusite keuze lenzen voor u.

Comment/vraag

Luc Liekens

heerlijk dat je deze een hele maand kan aandoen zonder ze uit te nemen en ze irriteren helemaal niet!

Comment/vraag

Elke Meyers

Zeer tevreden met deze lenzen als met de super service!

Comment/vraag

Rudy

een pak goedkoper dan de opticien, vreesde een beetje voor de kwaliteit maar het zijn exact dezelfde lenzen dan anders

Comment/vraag

enissa

ze zijn duurder maar het feit dat je ze conitnue kan dragen is het echt wel waard voor mij!

Comment/vraag

Nieves

Deze lenzen zijn echt de beste om continue te dragen. Ze zijn een beetje duurder maar ze zijn het absoluut waard!! Ik voel ze helemaal niet, en ik kan ze meerdere dagen dragen zonder ze uit te nemen. Voor mij is dit echt wel een groot voordeel omdat ik veel sport en vaak langere periodes buiten ben. Ik beveel ze zeker aan.

Comment/vraag

Armand Vosmeijer

Met andere lenzen zag ik vaak wazig maar met deze heb ik een helder en scherp zicht.

Comment/vraag

Shirin X

Ik heb vele lenzen geprobeerd maar deze zijn de meest geschikte voor mij (tot nu toe). Ik kan ze voor een maand continu dragen zonder ze uit te doen. Ik beveel ze zeker aan!

Comment/vraag

Talitha Burgen

Dit zijn de enige lenzen die ik kan inhouden tijdens het slapen. Er zijn meerdere lenzen op de markt die je snachts kan inhouden, maar voor mij zijn deze de enige die comfortabel blijven.

Comment/vraag

Ilana

Niet de goedkoopste, maar zeer tevreden.

Comment/vraag

Nuria

Ik kreeg gratis levering voor mijn bestelling omdat ik voor meer dan €70 bestelde en de levertijd was exact zoals vermeld. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Alensa.

Comment/vraag

Rowan

Ik gebruik deze lenzen al voor een lange tijd en doordat ik vaak sport of lange perioden ga wandelen in de bergen hou ik de hygiëne niet altijd hoog. Ik kan de lenzen inhouden 10 dagen op een rij zonder probleem, echt geweldig! Natuurlijk ga ik wel eens regelmatig naar de oogdokter maar dit is steeds mijn keuze en is ook soms echt wel nodig om terug beter te kunnen zien.

Comment/vraag

Emy Petterson

Eerste keer dat ik lenzen online bestelde, maar na een vlotte service bestel ik zeker opnieuw!

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top