Air Optix plus HydraGlyde (6 lenzen)

€ 25.79
93% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 30.1. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling € 7.05
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.55
€ 7.05
Gratis levering voor dit product!
€ 25.79
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Air Optix plus HydraGlyde Contactlenzen

Air Optix plus HydraGlyde zijn innovatieve maandlenzen van Alcon en zijn de vernieuwde versie van de populaire Air Optix Aqua contactlenzen. Ze zijn bedoeld ter correctie van verziendheid en bijziendheid en zijn tevens geschikt voor continue dragen dankzij hun verbeterde zuurstofdoorla­atbaarheid. Deze lenzen zijn vervaardigd uit een silicone hydrogel materiaal en hebben een licht blauwe tint voor eenvoudigere manipulatie.

Deze verpakking bevat 6 lenzen, elk met maandelijks vervangingsschema. Wij bieden ook een kleinere verpakking aan van Air Optix Plus Hydraglyde 3 stuks contactlenzen.

Moisture Matrix technologie

Alcon’s gepatenteerde Moisture Matrix technologie helpt de lenzen om vocht aan te trekken en te behouden. Deze extra bevochtiging creëert een beschermende laag die de lenzen hydrateert gedurende de hele dag en gedurende een maandelijks draagschema. Zo kan je genieten van een langdurig fris gevoel.

SmartShield technologie

Air Optix Plus HydraGlyde worden vervaardigd met Alcon’s Smartshield technologie die verder helpt om optimale hydratie te garanderen. De Smartshield technologie reduceert lipide en andere afzettingen op de lenzen en zorgt voor schone en comfortabele lenzen en een helder zicht gedurende de volledige draagperiode.

Contactlenzen ontworpen voor continue dragen

Air Optix plus HydraGlyde zijn geschikt voor het continue dragen tot 6 nachten, wat deze tot continue contactlenzen maakt. Het is belangrijk om het advies van jouw oogspecialist op te volgen betreffende het continue dragen van lenzen, want deze methode is niet voor iedereen geschikt en mag niet ondernomen worden zonder uitdrukkelijk voorschrift.Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel u op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit uw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

Eigenschappen - Air Optix plus HydraGlyde (6 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 138 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 33%
Productnaam: Air Optix plus HydraGlyde
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

93%
39 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (6)

Heeft u een vraag of opmerking?
Lien

Maanden goedkope lenzen van het Kruidvat gedragen en geen last, nu deze omdat ze maandelijks voordeliger uitkomen maar ik krijg er rode ogen van en troebel zicht... Ik geef ze nog een kans met eventueel oogdruppels.

Antwoord info@alensa.be

Beste,

Het spijt ons te horen dat deze lenzen niet goed passen bij uw ogen. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Van Espen

Is er een verschil tussen links of rechter lenzen . Mijn zoon heeft . Li -2.25 Re -2.50 .

Antwoord info@alensa.be

Beste,

Bedankt voor je vraag. Er worden geen speciale rechter en linker lenzen gemaakt. Het enige wat van belang is, is de juiste sterkte in het juiste oog inbrengen.

aysun yavuz

mijn ogen voelen pijnlijk aan en zeer troebel beeld. Heb deze lenzen echt een goede kans gegeven, draag ze nu iets minder dan een jaar en merk echt dat ik gewoon hoofdpijn krijg door het troebel zicht. Hoe vaak ik het ook schoonmaak. Ook heel snel make up vlekken op. Helemaal geen fijne lenzen

Antwoord info@alensa.be

Beste Aysun,

Het spijt ons dat deze lenzen voor uw ogen niet geschikt zijn. We raden u aan een opticien te bezoeken die je andere lenzen zal aanbevelen.

Martine

Goede lenzen

Christine tuts

Draag ze al vele jaren, dus zeer goed produkt

Christine tuts

Draag ze al vele jaren, dus zeer goed produkt