We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Air Optix plus HydraGlyde (6 lenzen)

€ 24.99
20%
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 10.8.
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 24.99
Voordeelpacks

Systane Ultra Oogdruppels (10 ml)

Snelle verlichting

  • Onmiddellijke verlichting van droogheid en irritatie.
  • Verhoogd comfort tijdens het gebruiken van schermen, het lezen of het autorijden.
  • Kan gebruikt worden met contactlenzen.
Slechts: € 10.59 In winkelmandje
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Air Optix plus HydraGlyde Contactlenzen

Air Optix plus HydraGlyde zijn innovatieve maandlenzen van Alcon en zijn de vernieuwde versie van de populaire Air Optix Aqua contactlenzen. Ze zijn bedoeld ter correctie van verziendheid en bijziendheid en zijn tevens geschikt voor continue dragen dankzij hun verbeterde zuurstofdoorla­atbaarheid. Deze lenzen zijn vervaardigd uit een silicone hydrogel materiaal en hebben een licht blauwe tint voor eenvoudigere manipulatie.

Deze verpakking bevat 6 lenzen, elk met maandelijks vervangingsschema. Wij bieden ook een kleinere verpakking aan van Air Optix Plus Hydraglyde 3 stuks contactlenzen.

Moisture Matrix technologie

Alcon’s gepaten­teerde Moisture Matrix technologie helpt de lenzen om vocht aan te trekken en te behouden. Deze extra bevochtiging creëert een beschermende laag die de lenzen hydrateert gedurende de hele dag en gedurende een maandelijks draagschema. Zo kan je genieten van een langdurig fris gevoel.

SmartShield technologie

Air Optix Plus HydraGlyde worden vervaardigd met Alcon’s Smartshield technologie die verder helpt om optimale hydratie te garanderen. De Smartshield technologie reduceert lipide en andere afzettingen op de lenzen en zorgt voor schone en comfortabele lenzen en een helder zicht gedurende de volledige draagperiode.

Contactlenzen ontworpen voor continue dragen

Air Optix plus HydraGlyde zijn geschikt voor het continue dragen tot 6 nachten, wat deze tot continue contactlenzen maakt. Het is belangrijk om het advies van jouw oogspecialist op te volgen betreffende het continue dragen van lenzen, want deze methode is niet voor iedereen geschikt en mag niet ondernomen worden zonder uitdrukkelijk voorschrift.Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel u op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit uw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden. 

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 138 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 33%
Productnaam: Air Optix plus HydraGlyde
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja

Beoordelingen (1)

20%
0x
0x
0x
0x
1x
Beoordeel dit product
100%
20%

mijn ogen voelen pijnlijk aan en zeer troebel beeld. Heb deze lenzen echt een goede kans gegeven, draag ze nu iets minder dan een jaar en merk echt dat ik gewoon hoofdpijn krijg door het troebel zicht. Hoe vaak ik het ook schoonmaak. Ook heel snel make up vlekken op. Helemaal geen fijne lenzen

Antwoord
info@alensa.be

Beste Aysun,

Het spijt ons dat deze lenzen voor uw ogen niet geschikt zijn. We raden u aan een opticien te bezoeken die je andere lenzen zal aanbevelen.

Comments/vragen (4)

Heeft u een vraag of opmerking?

info verschil tussen Li of re lens ?

Van Espen

Is er een verschil tussen links of rechter lenzen . Mijn zoon heeft . Li -2.25 Re -2.50 .

Antwoord

info@alensa.be

Beste,

Bedankt voor je vraag. Er worden geen speciale rechter en linker lenzen gemaakt. Het enige wat van belang is, is de juiste sterkte in het juiste oog inbrengen.

Comment/vraag

Martine

Goede lenzen

Comment/vraag

Christine tuts

Draag ze al vele jaren, dus zeer goed produkt

Comment/vraag

Christine tuts

Draag ze al vele jaren, dus zeer goed produkt

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost