We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 lenzen)

€ 21.99 € 17.60
80%
In voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 2.6.
Toevoegen
€ 5,64

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 21.99 € 17.60
Voordeelpacks
Prijs € 23.24 Bespaar € 1.20
Prijs € 24.79 Bespaar € 2.01

Systane Ultra Oogdruppels (10 ml)

Snelle verlichting

  • Onmiddellijke verlichting van droogheid en irritatie.
  • Verhoogd comfort tijdens het gebruiken van schermen, het lezen of het autorijden.
  • Kan gebruikt worden met contactlenzen.
Slechts: € 8.48 In winkelmandje
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism torische contactlenzen

Deze maandelijks contactlenzen werden vervaardigd uit een hoogwaardig silicone-hydrogel materiaal, en zijn ontworpen ter correctie van astigmatisme met een toegevoegde cilinder en as-waarde. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism hebben een uitstekende zuurstofdoorlating, en bevatten een heel lichtblauwe tint waardoor ze makkelijker te hanteren zijn.

Het speciaal ontwerp van deze lenzen garandeert een stabiele en comfortabele positie op het oog, zonder ongewenste rotatie of beeldvervorming. Je kan dus zeker zijn van helder en scherp zicht de hele dag door, wat er ook gebeurt. Deze verpakking bevat 3 stuks.

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism zijn maandlenzen die door Alcon werden goedgekeurd voor verlengd dragen. Let echter op, voor je lenzen verlengd of continue kan beginnen dragen, moet je eerst advies inwinnen bij de oogspecialist.

Geavanceerde technologie

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism werden behandeld met twee innovatieve technieken. De HydraGlyde® Moisture Matrix technologie houdt vocht vast binnen de lens zodat deze natuurlijk en comfortabel blijft aanvoelen, zonder uit te drogen. SmartShield ™ Technologie vormt een beschermend schild op het oppervlak van de lens zodat deze vuil en onzuiverheden afstoot. Dit zorgt ervoor dat lenzen langer gezond blijven.Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel u op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit uw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden. 

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Zuurstofdoorlating: 138 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Vervaldatum: 32 maanden en meer
Water inhoud: 33%
Productnaam: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Diameter
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost
Top