We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (6 lenzen)

€ 45.99 € 36.80
80%
In voorraad
Geschatte verzenddatum dinsdag 2.6.
Toevoegen
€ 5,64

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 45.99 € 36.80
Voordeelpacks

Systane Ultra Oogdruppels (10 ml)

Snelle verlichting

  • Onmiddellijke verlichting van droogheid en irritatie.
  • Verhoogd comfort tijdens het gebruiken van schermen, het lezen of het autorijden.
  • Kan gebruikt worden met contactlenzen.
Slechts: € 8.48 In winkelmandje
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal contactlenzen

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal zijn contactlenzen ontworpen ter correctie van presbyopie of ouderdomsverzi­endheid. Alcon produceert deze maandelijkse multifocale lenzen uit een hoogwaardig silicone-hydrogel materiaal met een hoge zuurstofdoorlating. Dit materiaal heeft een lichtblauwe tint waardoor de lenzen makkelijk te gebruiken en te hanteren zijn. Deze verpakking bevat 6 stuks.

Hoogwaardig materiaal met HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal is vervaardigd uit een materiaal dat uitstekend draagcomfort verzekert gedurende een termijn van 30 dagen. Dit wordt bereikt dankzij de HydraGlyde® Technologie, die water in de lens vasthoudt waardoor de lens aangenaam, natuurlijk en comfortabel aanvoelt. Dit is extra handig voor gebruikers die vaak lijden aan droge of overgevoelige ogen.

Een tweede voordeel van deze lenzen is de toepassing van SmartShield® Technologie. Deze vormt een beschermende laag over het lensoppervlak die bestand is tegen vuilafzettingen. Hierdoor zijn de lenzen beter beschermd tegen besmetting en blijven ze langer proper en gezond, wat bijdraagt tot meer comfort.

Een combinatie van verschillende optische zones

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal combineert alle optische zones nodig voor multifocaal scherp zicht, zijnde de zones van dichtbij, tussenin en veraf, in een vloeiend geheel. Hierdoor is er een vlotte overgang wanneer jouw ogen switchen tussen objecten dichtbij en veraf, zonder vervormingen. Dit garandeert een scherp en helder zicht, bijvoorbeeld zelfs tijdens het autorijden.Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel u op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit uw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden. 

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlating: 138 Dk/t bij -3.00 Dpt
Vervangingsschema: 30 dagen
Vervaldatum: 32 maanden en meer
Water inhoud: 33%
Productnaam: Air Optix plus HydraGlyde Multifocal
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
Toegevoegde sterkte : High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), MED (MAX ADD +2.00)
Lensmateriaal: Lotrafilcon B
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Diameter
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost
Top