Alpina Kosmic Nightblue Matt/Blue Mirror

Vrouwen Mannen
Eigenschappen

Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
143 mm
Andere afmetingen
16 mm
156 mm
48 mm 68 mm
In voorraad
Verzenddatum: dinsdag 12.12.
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.29 voor bestellingen boven € 85.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 40.90

Over Alpina

Het sportmerk Alpina zet al jaren trends op vlak van design, mode en lifestyle. Hun brillen zijn uitgerust met hoogwaardige brillenglazen en functionele technologieën. Het merk wil ervoor zorgen dat hun klanten steeds de juiste bril kunnen vinden voor elk type sport - zowel in de winter, als in de zomer. Alpina gebruikt geavanceerde technieken om creatieve en innovatieve ontwerpen te maken. Je kan altijd rekenen op Alpina voor optimale bescherming in stijl.


Over deze bril

De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is blauw, een kleur die zowel speels als klassiek kan zijn. De kleur van de glazen is blauw, en deze kleur help sterk om de algemene helderheid te verlagen. De glazen bevatten een spiegellaag, die helpt om sterk licht enorm te verminderen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Deze zonnebrillen zijn de perfecte keuze voor allerhande sporten en activiteiten buiten. Deze montuur heeft een elegante matte afwerking.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.