Herhaal uw laatste bestelling

Betalingsmethoden voor Contactlenzen bij Alensa

beveiligde betaling garantie stempel - Alensa

U kan via volgende methoden betalen in onze webshop:

Beveiligde betaling

Wij verzekeren u dat alle betalingen op een veilige en beschermde manier zullen worden uitgevoerd. Uw gegevens worden enkel gebruikt om de betaling tot stand te brengen en zullen in geen geval worden doorgegeven aan andere partijen.

Online betalen

Indien u koos voor online betaling met kredietkaart, Bancontact/Mis­terCash of Paypal zal u direct na het plaatsen van de bestelling doorverwezen worden naar beveiligde website van één van onze partners waar u veilig de betaling kan uitvoeren. U kan de online betaling ook uitvoeren vanuit het overzicht van uw bestellingen via de knop “Online betalen”. Let er wel op dat de betalingslink enkel geldig is gedurende 30 minuten.

Betalen via bankoverschrijving

Indien u koos voor betaling via overschrijving zal u onze betalingsgegevens zien vlak na het plaatsen van uw bestelling. U kan deze gegevens ook terugvinden in de bevestigingsmail die u zal ontvangen. Gelieve de betaling op voorhand uit te voeren, want wij kunnen uw bestelling pas verzenden van zodra wij het betalingsbewijs ontvangen en deze door onze accounting werd geverifieerd en geregistreerd. Hou dus rekening met een vertraging van gemiddeld 2–4 dagen bij betaling via overschrijving. Als u uw zending graag zo snel mogelijk zou willen ontvangen, raden wij u een bevestiging van de betaling, uitgegeven door uw bank, hetzij in een grafisch formaat of als PDF naar ons e -mail adres: info@alensa.be te sturen.

Onze betalingsgegevens voor bankoverschrijving zijn volgende:

T.a.v Alensa s.r.o.
Bank: Citibank 
IBAN: DE63502109000217632005
BIC: CITIDEFFXXX

Graag vragen wij ook aan onze klanten om het bestellingsnummer in de mededeling te plaatsen, zo kunnen wij uw betaling correct registreren.

Problemen bij betaling

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

 • #3 / Annie

  Super service, gemakkelijke online betaling en snel geleverd!

  17:38 29.09.2015 / Antwoorden
 • #1 / RONNY

  Jullie verwijzen in jullie site naar meerdere betalings mogelijkheden zoals VISA enz .... blijkbaar is dit het geval niet Mvg Ronny Redant

  09:05 31.08.2015 / Antwoorden
  • #2 / info@alensa.be antwoord op #1

   Hallo Ronny,

   Wij bieden wel verschillende betalingsmethoden aan, waaronder kredietkaarten (Visa, Visa Elektron, Matsercard en Maestro) Paypal en overschrijving. U verwittigde ons via email dat u graag wou betalen via Visa in plaats van de gekozen overschrijving maar vroeg ook meteen daarna om de bestelling te annuleren. Wij annuleerden dan ook de bestelling ingaande op uw verzoek. Als u alsnog wenst om de bestelling aan te houden veranderen wij de door u gekozen betalingsmehtode van overschrijving naar Visa.

   Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

   09:44 31.08.2015 / Antwoorden

Log in

Log in met

Facebook Google