Biofinity (6 lenzen)

€ 20.99
80%
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 8.3. maandag 8.3. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling
€ 7,05

Andere verpakkingen:

Biofinity (3 lenzen) € 11.99
Biofinity (6 lenzen) + Gelone 360 ml € 28.04 (Bespaar € 1.50 )
Gratis levering voor dit product!
€ 20.99
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Air (6 lenzen)

In voorraad
  • Hoog draagcomfort
  • Extreem zuurstofdoorlatend
  • Verrijkt met hyaluron
Slechts: € 20.47
Handig
alternatief
Voordeelpacks
Prijs € 28.04 Bespaar € 1.50
Prijs € 29.98 Bespaar € 2.50
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 80.00

Biofinity maandelijkse contactlenzen – 6 stuks

Biofinity zijn silicone-hydrogel maandlenzen geproduceerd door gerenommeerde fabrikant CooperVision. Hun uniek materiaal combineert een hoog watergehalte met uitstekende zuurstofdoorla­tendheid. Dit product wordt geleverd in een verpakking van 6 lenzen.

Coopervision aquaform technology icoon Biofinity gebruikt Aquaform® Technology. Deze innovatieve technologie houdt water vast in de lens. Aquaform® laat veel zuurstof door en maakt de lenzen vochtig, zacht en flexibel.

Coopervision comfort icoon Een gebalanceerde combinatie van kwaliteitsvol materiaal, geavanceerd lensontwerp en uitstekende optische eigenschappen resulteert in een lens die de hele dag door comfortabel aanvoelt.

Coopervision langdurig dragen icoon Biofinity maandlenzen zijn goedgekeurd voor langdurig of continue dragen (30 dagen en 29 nachten). Deze vorm van gebruik moet echter steeds eerst goedgekeurd worden door een oogspecialist en vergt extra zorg.


Dit product is ook beschikbaar in verpakking van 3 lenzen.

Eigenschappen
Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 160 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 48%
Productnaam: Biofinity
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja

Beoordelingen (22)

80%
0x
1x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%
80%

Goed

niet beoordeeld

Als ik de biofinity lenzen bestel nu, heb ik ze dan morgen in huis?

Antwoord
info@alensa.be

Beste Gaia, indien u de bestelling voor 12u smiddags kan bestellen (en betalen) met de levering via DHL, kan je deze inderdaad morgen al in huis verwachten. Na 12u kan je ze pas overmorgen verwachten en met GLS duurt de levering gemiddeld drie werkdagen na verzending.

niet beoordeeld

Kan ik deze lenzen ook overnacht dragen zonder last te hebben van droge ogen?

niet beoordeeld

Ik ontving een doosje zonder het label "Aquaform" zijn dit dezelfde lenzen?

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Leo, bedankt voor uw vraag! CooperVision veranderde recent de verpakking van deze lenzen zodat de term „Aquaform Comfort Science“ niet meer vermeld staat. Echter veranderd dit niets aan de inhoud van de verpakking. De lenzen hebben nog steeds dezelfde eigenschappen en worden vervaardigd met de Aquaform Comfort Science technologie. Dit is trouwens van toepassing voor alle soorten Biofinity lenzen.

niet beoordeeld

koop hier zeker opnieuw, keurig en tijdig geleverd

niet beoordeeld

super service!

niet beoordeeld

top lenzen!

niet beoordeeld

had meer verwacht van deze lenzen, vind de topvue die ik vroeger probeerde beter

niet beoordeeld

Sinds ik Biofinity draag heb ik geen enkele problemen meer met het continue dragen van mijn lenzen. Ze zijn zeer comfortabel, zelfs tegen het einde van de maand.

niet beoordeeld

Ik heb echt wel lenzen nodig met een grote zuurstofdoorlatendheid en deze zijn hier echt goed voor. Het nadeel is dan weer dat ze echt dun zijn en soms moeilijk in te zetten zijn.

niet beoordeeld

Ik sliep nooit met lenzen in omdat mijn ogen heel droog aanvoelden als ik wakker werd, maar deze Biofinity lenzen zijn geweldig. Ik kan ze een hele week inhouden en er mee slapen en mijn ogen voelen nooit moe of droog aan in de ochtend.

niet beoordeeld

Hallo, Mijn vriend is echt super enthousiast over de lenzen en nu denk ik erover om ze zelf te kopen. Maar ik wou eerst eens vragen of ze wel geschikt zijn voor gevoelige ogen. Bedankt

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Rozemarijn, bedankt voor uw vraag! Als u gevoelige ogen heeft raden wij u aan om uw oogspecialist te raadplegen. Deze kan alle nodige metingen uitvoeren om de meest geschikte lenzen voor u te bepalen. De overgevoeligheid kan veroorzaakt worden door het materiaal van de lenzen, de eigenschappen en gebruikte lenzenvloeistof. Zonder deze informatie is het moeilijk in te schatten of deze lenzen voor u geschikt zullen zijn.

niet beoordeeld

Trouwe gebruiker van deze lenzen, super om ze zo laag geprijsd te vinden online!

niet beoordeeld

Iets duurder dan andere lenzen maar ze zijn het waard.

niet beoordeeld

Hallo, ik ben echt tevreden van deze lenzen maar ik kan er zelfs geen minuut in slapen. Als ik wakker word zijn mijn ogen heel droog en rood. Als ik dan oogdruppels gebruik is het wel weer goed. Kan u mij zeggen wat het probleem is?

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Rina, bedankt voor uw vraag. Biofinity lenzen zijn geschikt voor een continue draagschema (dag en nacht). Echter is deze manier van lenzendragen niet geschikt voor iedereen. Wij raden u aan om uw oogarts te raad plegen over het continue gebruik van lenzen en de geschiktheid voor uw ogen.

niet beoordeeld

Hey, ik gebruik de Biofinity lenzen met een curve van 8,6 en DIA 14,. Ik wil graag daglenzen kopen voor de zomer. Kan u mij een paar aanraden?

Antwoord
info@alensa.be

Hallo Phebe, Bedankt voor uw vraag! De keuze van nieuwe (dag)lenzen kan u best bespreken met uw oogspecialist. Het is moeilijk om te bepalen welke lenzen het best bij u zullen passen. Dit hangt namelijk niet alleen af van de sterkte, basiscurve en diameter. Ook eigenschappen zoals het gebruikte lensmateriaal, waterinhoud en zuurstofniveau zijn van groot belang. Uw oogspecialist zal de nodige tests uitvoeren om de optimale combinatie in daglenzen voor u te bepalen.

niet beoordeeld

Goede lenzen voor langdurig dragen en voelen goed voor meerdere dagen.

niet beoordeeld

Ik ben bijziend en ik raad deze lenzen van Coopervision aan

niet beoordeeld

Besteld op deze website voor de eerste keer en ik was positief verrast! Snelle levering ivm andere e-shops.

niet beoordeeld

Volledig tevreden met deze lenzen. Draag ze nu voor 3 jaar en nooit problemen gehad.

niet beoordeeld

Kunnen deze lenzen ook snachts tijdens slapen gedragen worden?

Antwoord
Alensa klantenteam

Beste Emma, bedankt voor je vraag. Dit zijn lenzen die inderdaad s ’nachts gedragen kunnen worden. Voor deze wijze van dragen is een positief advies van uw oogspecialist nadrukkelijk aanbevolen.

niet beoordeeld

Deze lenzen destijds aangeschaft wegens kortingsactie. Vaste keus voor mij van nu af aan.

Comments/vragen (28)

Heeft u een vraag of opmerking?

biofinity

Katrien Sallet

kan ik de DIA en BC parameters wijzigen? Ik heb Dia 14,5 en BC 8.7 normaal.

Antwoord

info@alensa.be

Beste Katrien, Bij meeste lenzen kan je DIA en BC niet wijzigen, deze zijn door de fabrikant bepaald. Als je andere BC en DIA nodig hebt, dan draag je andere lenzen. Stuur ons een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) en we laten je weten, welke lenzen je nodig hebt.

commande

isabelle

Bonjour, suite a ma précédente question, je n'ai pas fait d'erreur de commande, j'aimerai faire une nouvelle commande avec la même boite que j'ai chez moi, que je commande habituellement chez mon opticien, j'aimerai le commander chez vous avec les mêmes références Bc 8.7 DIA 14.5 PWR +4.00 CYL -0.75 Ax 180. Tonic Merci pour votre réponse

Antwoord

info@alensa.be

Bonjour, vous avez donc besoin de ces lentilles toriques https://www.alensa.be/…-6-lentilles. Vous pouvez vous connecter sur votre espace client pour passer commande. Si vous avez des difficultés pour passer commande, vous pouvez contacter notre service client au +32 25 800 387. Cor­dialement

avant Je et Dia

Isabelle

Bonjour, est-il possible de changer certains paramètres, Sur ma boite oeil Gauche, c'est indiqué Bc 8.7 DIA 14.5 PWR +4.00 CYL -0.75 Ax 180. Tonic Merci pour votre réponse

Antwoord

info@alensa.be

Bonjour, si vous avez fait une erreur dans votre commande ou que vous souhiatez retourner des produits, merci de contacter notre service client avec votre numéro de commande. Cordialement

Kortingscode

Daniel

Ik wil graag een aankoop doen met gebruik van een kortingscode. Ik zie alleen nergens waar ik de kortingscode kan toevoegen voor ik effectief overga tot betaling. Kunnen jullie mij zeggen hoe ik dit moet doen?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Daniel,

Bedankt voor uw vraag. De kortingscode moet in de eerste stap in het winkelmandje geactiveerd worden. Klik op de tekst Kortingscode, voer de code in en klik op activeren. Pas op – sommige codes gelden alleen voor bepaalde lenzen en het is niet mogelijk om meerdere kortingen te combineren.

Levering

Mieke De Groof

Volgens uw schema zou de levering vandaag gebeuren tussen 11u en 14u. Ik ben speciaal thuisgebleven maar heb niemand gezien.

Antwoord

info@alensa.be

Beste Mieke,

We hebben jouw opmerking per e-mail beantwoord.

Leveradres

Mieke De Groof

Kan ik lenzen afhalen in plaats van te laten leveren. Wij zijn namelijk heel weinig thuis. mvg Mieke

Antwoord

info@alensa.be

Beste Mieke,

Het is helaas niet mogelijk om het pakket in eerste instantie ergens op te halen. U kunt het pakket op uw werkaders laten bezorgen of bezorging met DHL kiezen. DHL gaat u na eerste mislukte poging bellen en een nieuwe levertijd met u bespreken. U kunt ook een opmerking bij het bestellen achterlaten, dat het pakket bij uw buren (en welke) mag achterlaten worden. Dit printen we dan op de adreslabel.​​​

Comment/vraag

Bert

Goeie prijs!

Comment/vraag

Gaia

Als ik de biofinity lenzen bestel nu, heb ik ze dan morgen in huis?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Gaia, indien u de bestelling voor 12u smiddags kan bestellen (en betalen) met de levering via DHL, kan je deze inderdaad morgen al in huis verwachten. Na 12u kan je ze pas overmorgen verwachten en met GLS duurt de levering gemiddeld drie werkdagen na verzending.

Comment/vraag

Zarah

Kan ik deze lenzen ook overnacht dragen zonder last te hebben van droge ogen?

Comment/vraag

Leo Kerselaar

Ik ontving een doosje zonder het label "Aquaform" zijn dit dezelfde lenzen?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Leo, bedankt voor uw vraag! CooperVision veranderde recent de verpakking van deze lenzen zodat de term „Aquaform Comfort Science“ niet meer vermeld staat. Echter veranderd dit niets aan de inhoud van de verpakking. De lenzen hebben nog steeds dezelfde eigenschappen en worden vervaardigd met de Aquaform Comfort Science technologie. Dit is trouwens van toepassing voor alle soorten Biofinity lenzen.

Comment/vraag

danielle

koop hier zeker opnieuw, keurig en tijdig geleverd

Comment/vraag

alex

super service!

Comment/vraag

Anonymous

top lenzen!

Comment/vraag

Thijs

had meer verwacht van deze lenzen, vind de topvue die ik vroeger probeerde beter

Comment/vraag

Gina

Sinds ik Biofinity draag heb ik geen enkele problemen meer met het continue dragen van mijn lenzen. Ze zijn zeer comfortabel, zelfs tegen het einde van de maand.

Comment/vraag

Veronica

Ik heb echt wel lenzen nodig met een grote zuurstofdoorlatendheid en deze zijn hier echt goed voor. Het nadeel is dan weer dat ze echt dun zijn en soms moeilijk in te zetten zijn.

Comment/vraag

Ilana de Coninck

Ik sliep nooit met lenzen in omdat mijn ogen heel droog aanvoelden als ik wakker werd, maar deze Biofinity lenzen zijn geweldig. Ik kan ze een hele week inhouden en er mee slapen en mijn ogen voelen nooit moe of droog aan in de ochtend.

Comment/vraag

Rozemarijn

Hallo, Mijn vriend is echt super enthousiast over de lenzen en nu denk ik erover om ze zelf te kopen. Maar ik wou eerst eens vragen of ze wel geschikt zijn voor gevoelige ogen. Bedankt

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Rozemarijn, bedankt voor uw vraag! Als u gevoelige ogen heeft raden wij u aan om uw oogspecialist te raadplegen. Deze kan alle nodige metingen uitvoeren om de meest geschikte lenzen voor u te bepalen. De overgevoeligheid kan veroorzaakt worden door het materiaal van de lenzen, de eigenschappen en gebruikte lenzenvloeistof. Zonder deze informatie is het moeilijk in te schatten of deze lenzen voor u geschikt zullen zijn.

Comment/vraag

Joy

Trouwe gebruiker van deze lenzen, super om ze zo laag geprijsd te vinden online!

Comment/vraag

Angelina

Iets duurder dan andere lenzen maar ze zijn het waard.

Comment/vraag

Rinna

Hallo, ik ben echt tevreden van deze lenzen maar ik kan er zelfs geen minuut in slapen. Als ik wakker word zijn mijn ogen heel droog en rood. Als ik dan oogdruppels gebruik is het wel weer goed. Kan u mij zeggen wat het probleem is?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Rina, bedankt voor uw vraag. Biofinity lenzen zijn geschikt voor een continue draagschema (dag en nacht). Echter is deze manier van lenzendragen niet geschikt voor iedereen. Wij raden u aan om uw oogarts te raad plegen over het continue gebruik van lenzen en de geschiktheid voor uw ogen.

Comment/vraag

Phebe Keesmaat

Hey, ik gebruik de Biofinity lenzen met een curve van 8,6 en DIA 14,. Ik wil graag daglenzen kopen voor de zomer. Kan u mij een paar aanraden?

Antwoord

info@alensa.be

Hallo Phebe, Bedankt voor uw vraag! De keuze van nieuwe (dag)lenzen kan u best bespreken met uw oogspecialist. Het is moeilijk om te bepalen welke lenzen het best bij u zullen passen. Dit hangt namelijk niet alleen af van de sterkte, basiscurve en diameter. Ook eigenschappen zoals het gebruikte lensmateriaal, waterinhoud en zuurstofniveau zijn van groot belang. Uw oogspecialist zal de nodige tests uitvoeren om de optimale combinatie in daglenzen voor u te bepalen.

Comment/vraag

Victoria

Goede lenzen voor langdurig dragen en voelen goed voor meerdere dagen.

Comment/vraag

Cornelia Jong

Ik ben bijziend en ik raad deze lenzen van Coopervision aan

Comment/vraag

Samantha

Besteld op deze website voor de eerste keer en ik was positief verrast! Snelle levering ivm andere e-shops.

Comment/vraag

Pleun

Volledig tevreden met deze lenzen. Draag ze nu voor 3 jaar en nooit problemen gehad.

Comment/vraag

Emma

Kunnen deze lenzen ook snachts tijdens slapen gedragen worden?

Antwoord

Alensa klantenteam

Beste Emma, bedankt voor je vraag. Dit zijn lenzen die inderdaad s ’nachts gedragen kunnen worden. Voor deze wijze van dragen is een positief advies van uw oogspecialist nadrukkelijk aanbevolen.

Comment/vraag

Nicolas

Deze lenzen destijds aangeschaft wegens kortingsactie. Vaste keus voor mij van nu af aan.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost