Biofinity (6 lenzen)

€ 25.89
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum vrijdag 21.6. kies uw parameters
Kies de parameters voor het tweede oog
Voeg toe aan bestelling € 8.55 € 7.05
Andere verpakkingen
Gratis levering voor dit product!
€ 25.89
Cadeau ter waarde van maximaal € 6.59 voor bestellingen boven € 85.00

Eigenschappen - Biofinity (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 160 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 48%
Productnaam: Biofinity
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +8.00
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
69 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (29)

Heeft u een vraag of opmerking?
Katrien Sallet

kan ik de DIA en BC parameters wijzigen? Ik heb Dia 14,5 en BC 8.7 normaal.

Antwoord info@alensa.be

Beste Katrien, Bij meeste lenzen kan je DIA en BC niet wijzigen, deze zijn door de fabrikant bepaald. Als je andere BC en DIA nodig hebt, dan draag je andere lenzen. Stuur ons een foto van de blister (de individuele verpakking van de lens) en we laten je weten, welke lenzen je nodig hebt.

isabelle

Bonjour, suite a ma précédente question, je n'ai pas fait d'erreur de commande, j'aimerai faire une nouvelle commande avec la même boite que j'ai chez moi, que je commande habituellement chez mon opticien, j'aimerai le commander chez vous avec les mêmes références Bc 8.7 DIA 14.5 PWR +4.00 CYL -0.75 Ax 180. Tonic Merci pour votre réponse

Antwoord info@alensa.be

Bonjour, vous avez donc besoin de ces lentilles toriques https://www.alensa.be/…-6-lentilles. Vous pouvez vous connecter sur votre espace client pour passer commande. Si vous avez des difficultés pour passer commande, vous pouvez contacter notre service client au +32 25 800 387. Cordialement

Isabelle

Bonjour, est-il possible de changer certains paramètres, Sur ma boite oeil Gauche, c'est indiqué Bc 8.7 DIA 14.5 PWR +4.00 CYL -0.75 Ax 180. Tonic Merci pour votre réponse

Antwoord info@alensa.be

Bonjour, si vous avez fait une erreur dans votre commande ou que vous souhiatez retourner des produits, merci de contacter notre service client avec votre numéro de commande. Cordialement

Daniel

Ik wil graag een aankoop doen met gebruik van een kortingscode. Ik zie alleen nergens waar ik de kortingscode kan toevoegen voor ik effectief overga tot betaling. Kunnen jullie mij zeggen hoe ik dit moet doen?

Antwoord info@alensa.be

Beste Daniel,

Bedankt voor uw vraag. De kortingscode moet in de eerste stap in het winkelmandje geactiveerd worden. Klik op de tekst Kortingscode, voer de code in en klik op activeren. Pas op - sommige codes gelden alleen voor bepaalde lenzen en het is niet mogelijk om meerdere kortingen te combineren.

Mieke De Groof

Volgens uw schema zou de levering vandaag gebeuren tussen 11u en 14u. Ik ben speciaal thuisgebleven maar heb niemand gezien.

Antwoord info@alensa.be

Beste Mieke,

We hebben jouw opmerking per e-mail beantwoord.

Mieke De Groof

Kan ik lenzen afhalen in plaats van te laten leveren. Wij zijn namelijk heel weinig thuis. mvg Mieke

Antwoord info@alensa.be

Beste Mieke,

Het is helaas niet mogelijk om het pakket in eerste instantie ergens op te halen. U kunt het pakket op uw werkaders laten bezorgen of bezorging met DHL kiezen. DHL gaat u na eerste mislukte poging bellen en een nieuwe levertijd met u bespreken. U kunt ook een opmerking bij het bestellen achterlaten, dat het pakket bij uw buren (en welke) mag achterlaten worden. Dit printen we dan op de adreslabel.​​​

Verstraete

Goed

Bert

Goeie prijs!

Gaia

Als ik de biofinity lenzen bestel nu, heb ik ze dan morgen in huis?

Antwoord info@alensa.be

Beste Gaia, indien u de bestelling voor 12u smiddags kan bestellen (en betalen) met de levering via DHL, kan je deze inderdaad morgen al in huis verwachten. Na 12u kan je ze pas overmorgen verwachten en met GLS duurt de levering gemiddeld drie werkdagen na verzending.

Zarah

Kan ik deze lenzen ook overnacht dragen zonder last te hebben van droge ogen?

Leo Kerselaar

Ik ontving een doosje zonder het label "Aquaform" zijn dit dezelfde lenzen?

Antwoord info@alensa.be

Hallo Leo, bedankt voor uw vraag! CooperVision veranderde recent de verpakking van deze lenzen zodat de term "Aquaform Comfort Science" niet meer vermeld staat. Echter veranderd dit niets aan de inhoud van de verpakking. De lenzen hebben nog steeds dezelfde eigenschappen en worden vervaardigd met de Aquaform Comfort Science technologie. Dit is trouwens van toepassing voor alle soorten Biofinity lenzen.

danielle

koop hier zeker opnieuw, keurig en tijdig geleverd

alex

super service!

Anoniem

top lenzen!

Thijs

had meer verwacht van deze lenzen, vind de topvue die ik vroeger probeerde beter

Gina

Sinds ik Biofinity draag heb ik geen enkele problemen meer met het continue dragen van mijn lenzen. Ze zijn zeer comfortabel, zelfs tegen het einde van de maand.

Veronica

Ik heb echt wel lenzen nodig met een grote zuurstofdoorlatendheid en deze zijn hier echt goed voor. Het nadeel is dan weer dat ze echt dun zijn en soms moeilijk in te zetten zijn.

Ilana de Coninck

Ik sliep nooit met lenzen in omdat mijn ogen heel droog aanvoelden als ik wakker werd, maar deze Biofinity lenzen zijn geweldig. Ik kan ze een hele week inhouden en er mee slapen en mijn ogen voelen nooit moe of droog aan in de ochtend.

Rozemarijn

Hallo, Mijn vriend is echt super enthousiast over de lenzen en nu denk ik erover om ze zelf te kopen. Maar ik wou eerst eens vragen of ze wel geschikt zijn voor gevoelige ogen. Bedankt

Antwoord info@alensa.be

Hallo Rozemarijn, bedankt voor uw vraag! Als u gevoelige ogen heeft raden wij u aan om uw oogspecialist te raadplegen. Deze kan alle nodige metingen uitvoeren om de meest geschikte lenzen voor u te bepalen. De overgevoeligheid kan veroorzaakt worden door het materiaal van de lenzen, de eigenschappen en gebruikte lenzenvloeistof. Zonder deze informatie is het moeilijk in te schatten of deze lenzen voor u geschikt zullen zijn.

Joy

Trouwe gebruiker van deze lenzen, super om ze zo laag geprijsd te vinden online!

Angelina

Iets duurder dan andere lenzen maar ze zijn het waard.

Rinna

Hallo, ik ben echt tevreden van deze lenzen maar ik kan er zelfs geen minuut in slapen. Als ik wakker word zijn mijn ogen heel droog en rood. Als ik dan oogdruppels gebruik is het wel weer goed. Kan u mij zeggen wat het probleem is?

Antwoord info@alensa.be

Hallo Rina, bedankt voor uw vraag. Biofinity lenzen zijn geschikt voor een continue draagschema (dag en nacht). Echter is deze manier van lenzendragen niet geschikt voor iedereen. Wij raden u aan om uw oogarts te raad plegen over het continue gebruik van lenzen en de geschiktheid voor uw ogen.

Phebe Keesmaat

Hey, ik gebruik de Biofinity lenzen met een curve van 8,6 en DIA 14,. Ik wil graag daglenzen kopen voor de zomer. Kan u mij een paar aanraden?

Antwoord info@alensa.be

Hallo Phebe, Bedankt voor uw vraag! De keuze van nieuwe (dag)lenzen kan u best bespreken met uw oogspecialist. Het is moeilijk om te bepalen welke lenzen het best bij u zullen passen. Dit hangt namelijk niet alleen af van de sterkte, basiscurve en diameter. Ook eigenschappen zoals het gebruikte lensmateriaal, waterinhoud en zuurstofniveau zijn van groot belang. Uw oogspecialist zal de nodige tests uitvoeren om de optimale combinatie in daglenzen voor u te bepalen.

Victoria

Goede lenzen voor langdurig dragen en voelen goed voor meerdere dagen.

Cornelia Jong

Ik ben bijziend en ik raad deze lenzen van Coopervision aan

Samantha

Besteld op deze website voor de eerste keer en ik was positief verrast! Snelle levering ivm andere e-shops.

Pleun

Volledig tevreden met deze lenzen. Draag ze nu voor 3 jaar en nooit problemen gehad.

Emma

Kunnen deze lenzen ook snachts tijdens slapen gedragen worden?

Antwoord Alensa klantenteam

Beste Emma, bedankt voor je vraag. Dit zijn lenzen die inderdaad s ’nachts gedragen kunnen worden. Voor deze wijze van dragen is een positief advies van uw oogspecialist nadrukkelijk aanbevolen.

Nicolas

Deze lenzen destijds aangeschaft wegens kortingsactie. Vaste keus voor mij van nu af aan.