Biofinity Multifocal (3 lenzen)

€ 26.89
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 8.12. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling € 7.05
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.55
€ 7.05

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 26.89
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Biofinity Multifocal contactlenzen - 3 stuks

Biofinity Multifocal zijn lenzen ontworpen door CooperVision, bedoeld ter correctie van ouderdomsverzi­endheid (presbyopie). Deze lenzen hebben een maandelijks vervangingsschema en dit product wordt geleverd in een verpakking van 3 lenzen. Dankzij Aquaform® Technology, behouden Biofinity Multifocal hun vochtigheid en voorkomen ze uitdroging van de ogen. Deze lenzen blijven zelfs vochtig zonder gebruik van extra oogdruppels. Water wordt door het materiaal aangetrokken en vastgehouden.

Presbyopie

Presbyopie is ook bekend als ouderdomsverzi­endheid en maakt het moeilijk om objecten van dichtbij goed te zien. Biofinity Multifocal contactlenzen zorgen voor scherp zicht van dichtbij, op middenafstand en veraf.

Coopervision Balanced Progressive technology icoon De basisbehoefte van kwaliteitsvolle multifocale lenzen is scherp zicht vanop elke afstand. Balanced Progressive® technologie van CooperVision combineert twee optische ontwerpen die uitstekend zicht in elke omstandigheid garanderen.

Coopervision aquaform technology icoon Biofinity Multifocal gebruikt Aquaform® Technology. Deze innovatieve technologie houdt water vast in de lens. Aquaform® laat veel zuurstof door en maakt de lenzen vochtig, zacht en flexibel.

Coopervision langdurig dragen icoon Biofinity maandlenzen zijn goedgekeurd voor langdurig of continue dragen (30 dagen en 29 nachten). Deze vorm van gebruik moet echter steeds eerst goedgekeurd worden door een oogspecialist en vergt extra zorg.


Dit product is ook beschikbaar in verpakking van 6 lenzen.

Eigenschappen - Biofinity Multifocal (3 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 3 lenzen
Toegevoegde sterkte : +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 142 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 48%
Productnaam: Biofinity Multifocal
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
704 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?
Luc

Hebben deze Biofinity multifocale lenzen (D-variant) exact dezelfde “Sterkte” en “Add sterkte” eigenschappen als de Clariti 1 Day multifocale lenzen? Ik overweeg namelijk over te stappen naar maandlenzen.

Antwoord info@alensa.be

Beste Luc, De eigenschappen van lenzen kunnen nooit exact dezelfde zijn. Lenzen worden van verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende vormen. Dit heeft invloed op de kwaliteit van het zicht en op het draagcomfort. Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt dus altijd een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Sandra

Wat is het verschil tussen +1D en +1N???

Antwoord info@alensa.be

Beste Sandra,

Bedankt voor uw vraag. N en D letters bij add sterkte worden door het bedrijf CooperVision gebruikt om het dominante en niet-dominante oog aan te duiden. De dominante lenzen hebben het leesgedeelte aan de rand van de lens en de niet-dominante lenzen in het midden. De opticien zal u advies gegeven welke combinatie (DD, DN, NN) voor u de beste is.

We raden alle klanten aan om bij het veranderen van de lenzne eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op het doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen.

Anoniem

Waar staat bij de biofinity multifocal het aquaform comfort science eigenlijk voor? Is er een verschil als ik dezelfde lenzen heb waarop dit niet aangegeven wordt?

Antwoord info@alensa.be

Beste, deze technologie zorgt voor een hogere watergehalte waardoor de lenzen geschikt zijn voor mensen met droge ogen. Alle Biofinity lenzen worden met behulp van deze technologie geproduceerd.

Kuppens Jill

Ik was op zoek naar een biofinity multifocal aanbieding maar de prijzne zie hier zo laag dat ik deze zelfs niet nodig heb, super!

Robert

Goede vervanging voor mijn bril en ik zie er eigenlijk een pak beter mee.