Biofinity Multifocal (6 lenzen)

€ 47.79
97% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 8.12. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling € 7.05
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.55
€ 7.05
Gratis levering voor dit product!
€ 47.79
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Biofinity Multifocal contactlenzen - 6 stuks

Biofinity Multifocal zijn lenzen ontworpen door CooperVision, bedoeld ter correctie van ouderdomsverzi­endheid (presbyopie). Deze lenzen hebben een maandelijks vervangingsschema en dit product wordt geleverd in een verpakking van 6 lenzen. Dankzij Aquaform® Technology, behouden Biofinity Multifocal hun vochtigheid en voorkomen ze uitdroging van de ogen. Deze lenzen blijven zelfs vochtig zonder gebruik van extra oogdruppels. Water wordt door het materiaal aangetrokken en vastgehouden.

Presbyopie

Presbyopie is ook bekend als ouderdomsverzi­endheid en maakt het moeilijk om objecten van dichtbij goed te zien. Biofinity Multifocal contactlenzen zorgen voor scherp zicht van dichtbij, op middenafstand en veraf.

Coopervision Balanced Progressive technology icoon De basisbehoefte van kwaliteitsvolle multifocale lenzen is scherp zicht vanop elke afstand. Balanced Progressive® technologie van CooperVision combineert twee optische ontwerpen die uitstekend zicht in elke omstandigheid garanderen.

Coopervision aquaform technology icoon Biofinity Multifocal gebruikt Aquaform® Technology. Deze innovatieve technologie houdt water vast in de lens. Aquaform® laat veel zuurstof door en maakt de lenzen vochtig, zacht en flexibel.

Coopervision langdurig dragen icoon Biofinity maandlenzen zijn goedgekeurd voor langdurig of continue dragen (30 dagen en 29 nachten). Deze vorm van gebruik moet echter steeds eerst goedgekeurd worden door een oogspecialist en vergt extra zorg.


Dit product is ook beschikbaar in verpakking van 3 lenzen.

Eigenschappen - Biofinity Multifocal (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Toegevoegde sterkte : +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 142 Dk/t
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 48%
Productnaam: Biofinity Multifocal
Lensmateriaal: Comfilcon A
Sterktebereik: van -10.00 tot +6.00
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

97%
26 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (12)

Heeft u een vraag of opmerking?
Martine Meuleman

Ik,zou graag op basis van biofinity multifocal deze topVue Air 1 lens voor elk oog eens uitproberen?Kan dit?

Antwoord info@alensa.be

Beste Martine, Bedankt voor jouw interesse in TopVue lenzen. Je kan of één losse lens bestellen of een hele verpakking en de rest van de verpakking kan je eventueel in het kader van TopVue geld-terug-garantie terugsturen. Meer informatie over deze garantie kan je hier nalezen.

Pierre Ghysbrechts

Wat is het verschil tussen add sterkte N of D.

Antwoord info@alensa.be

Beste Pierre, N en D letters worden door CooperVision gebruikt om het dominante en niet-dominante oog te bepalen. Lenzen met add sterkte N hebben het leesgedeelte in het midden van de lens terwijl lenzen met add sterkte D hebben het leesgedeelte aan de rand van de lens. Dit heeft invloed op de kwaliteit van het zicht. Het is mogelijk om deze lenzen in combinatie NN, DN of DD te dragen. Het is noodzakelijk om altijd de voorgeschreven lenzen te bestellen.

Walter

Deze lenzen zijn ok in zake zicht maar ik kan ze niet vochtig houden in mijn ogen. Ik heb deze nu meer dan een jaar gedragen maar ben toch overgeschakeld op een ander merk waar ik minder problemen heb met droge ogen. Druppels helpen tot op een zeker punt maar nooit even goed als met andere lenzen.

Antwoord info@alensa.be

Beste Walter, Het spijt ons dat je met deze lenzen niet tevreden bent. Indien je last van droge ogen hebt, zou het misschien beter zijn, om daglenzen te gebruiken. We raden je aan om dit met je opticien te bespreken en proeflenzen bij hem te halen.

herbert wuytack

Beste welke producten heb je bij deze lenzen nodig om 's avonds uit te doen? (biofinity multifocal)

Nancy Hoey

zeer aantrekkelijke prijs voor deze biofinity multifocal maandlenzen

Darren

Een pak aangenamer dan mijn multifocale bril en veel goedkoper dan bij de opticien

Nienke

topkwaliteit en super service

kirsten

top lenzen!

Vivienne

Voor mij zijn dit de beste multifocale lenzen, ik zie even goed als toen ik geen zicht problemen had. En je kan er zelfs mee slapen dus je moet niet meer nadeken over de zorg van lenzen. Super

Benny

Goede service, exact mijn lenzen van de opticien maar goedkoper

Anne-Marie

Ik zou graag deze lenzen bestellen maar op mijn voorschrift staat niet aangegeven of het nu D of N is ...

Antwoord info@alensa.be

Beste Anne-Marie, bedankt voor je vraag! De D staat voor je dominante oog en de N staat voor je niet-dominante oog. Voor je dominante oog kies je dus een + waarde met een D en voor je niet dominante oog kies je dus een + waarde met een N. Wij hopen je hierbij voldoende geholpen te hebben.

Alensa Klantenteam

Leon

Multifocale lenzen op voorraad, eerste keer dat ik dit tegenkom, en bezorgd in 2 dagen!