Biofinity Toric (6 lenzen)

€ 31.29
98% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 8.12. kies uw parameters
Voeg toe aan bestelling € 7.05
Voeg vloeistof toe:
Voeg vloeistof toe:
Gelone 360 ml
€ 8.55
€ 7.05
Gratis levering voor dit product!
€ 31.29
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Biofinity Toric contactlenzen - 6 stuks

Biofinity Toric zijn torische maandlenzen, bedoeld ter correctie van astigmatisme. Dit product wordt geproduceerd door CooperVision. Deze verpakking bevat 6 lenzen. Deze zachte, torische contactlenzen zijn een enorm populair en succesvol product, niet enkel dankzij hun optimaal comfort, maar ook dankzij hun uitstekende optische eigenschappen.

Coopervision aquaform technology icoon Biofinity Toric gebruikt Aquaform® Technology. Deze innovatieve technologie houdt water vast in de lens. Aquaform® laat veel zuurstof door en maakt de lenzen vochtig, zacht en flexibel.

CooperVision Optimized Toric Lens Geometry icoon Optimized Toric Lens Geometry™ verzekert dat de lenzen correct op het oog rusten. Dit type ontwerp biedt 3 cruciale voordelen voor gebruikers met astigmatisme: scherp en helder zicht, een lens die perfect past en langdurig draagcomfort.

Coopervision langdurig dragen icoon Biofinity maandlenzen zijn goedgekeurd voor langdurig of continue dragen (30 dagen en 29 nachten). Deze vorm van gebruik moet echter steeds eerst goedgekeurd worden door een oogspecialist en vergt extra zorg.


Dit product is ook beschikbaar in verpakking van 3 lenzen.

Voor diegenen met enorm hoge waarden van astigmatisme: wij bieden ook Biofinity XR Toric, die een breder bereik aan oogwaarden toelaten.

Eigenschappen - Biofinity Toric (6 lenzen)

Fabrikant: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 6 lenzen
Zuurstofdoorlating: 116 Dk/t
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Vervangingsschema: 30 dagen
Water inhoud: 48%
Productnaam: Biofinity Toric
Lensmateriaal: Comfilcon A
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.25
Sterktebereik: van -10.00 tot +8.00
UV filter: Nee
Langdurig of continue draagbaar: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

98%
615 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (11)

Heeft u een vraag of opmerking?
Jimmy Andelhofs

Ik heb merken als Air Optix en Acuvue Vita geprobeerd voor astigmatisme, maar alleen deze Biofinity Toric geeft mij comfort van 's morgens tot soms een stuk in de nacht. Ik werk in een warme en droge omgeving en heb geen problemen met droge ogen. Gebruik de lenzen samen met biotrue lenzenvloeistof.

Valerie

Dit zijn geen Biofinity lenzen, maar comfilcon A met een stikker van Biofinity toric erop.. In mijn doosje zaten er dan ook nog eens niet 6, maar 4 lenzen. (2 stuks waren leeg!?) Ik dacht een koopje te hebben gedaan, maar kwam uiteindelijk bedrogen uit voor deze lenzen.

Antwoord info@alensa.be

Beste Valerie,

Het spijt ons dat twee blisters leeg waren. Kunt u een foto van die gesloten lege blisters samen met het bestelnummer naar info@alensa.be opsturen? Onze klantendienst gaat u dan helpen. CooperVision heeft onlangs besloten om de verpakking van de lenzen te wijzigen. Op de nieuwe verpakking is een label met de naam van de lenzen geplakt en op de blisters staat nu de naam van het materiaal (Comfilcon A) in plaats van de naam van de lenzen. Waarschijnlijk heeft u deze nieuwe verpakking ontvangen. CooperVision lenzen worden soms door winkels of opticiens onder een andere naam verkoopt, zogenaamde privémerken en deze nieuwe verpakking is waarschijnlijk een reactie daarop.

Annelies

Ik krijg de lenzen niet uit mijn ogen op de traditionele manier, waardoor ik dit anders moet doen dan anders en ze dan zo gemakkelijk scheuren. Wel tevreden van het comfort, geen droge ogen met deze lenzen!

Antwoord info@alensa.be

Beste Annelies,

Leuk dat u met de lenzen tevreden bent. Als u problemen heeft met uitnemen van de lenzen, probeer uw ogen en de lenzen eerst te bevochtigen met oogdruppels of sprays. Meer informatie over uitnemen van de lenzen kunt u hier nalezen: https://www.alensa.be/…-lenzen.html. Het is ook goed een opticien te bezoeken die u zou uitleggen hoe met de lenzen omgaan.

Camille Buggenhout

Hey, kan ik zwemmen met deze lenzen?

Antwoord info@alensa.be

Beste Camille, wij zouden het niet aanraden om met deze of zelfs de meeste andere lenzen te zwemmen. Vraag steeds na bij een oogspecialist wat je kan en mag doen en wat de risico's zijn, maar onder de meeste gevallen moet je water van openbare zwembaden, of andere, weg houden van lenzen vanwege de kans of infectie.

Marjolein H.

Hoi, m´n biofinity toric axis waarde is 80°, kan ik deze hier bij jullie kopen? Is dat hetzelfde als de as?

Antwoord info@alensa.be

Beste Marjolein, bedankt voor uw vraag! De axis parameter is inderdaad dezelfde als de as. De axis van 80° kan u wel kiezen.

Diane Proost

Ik kom altijd hier naartoe terug voor mijn Biofinity toric - goedkoopste lenzen, volgende dag geleverd met DHL, gratis cadeaus en bijna altijd een korting.

Nadine

Ik draag deze biofinity lenzen al jaren, was even in de ware dat er geen aquaform comfort science op het doosje stond, maar de vriendelijke klantendienst stelde mij snel gerust!

Liene de Hondt

Zeer kwaliteitsvolle lenzne, draag ze al jaren en ben er zeer tevreden mee!

Liene de Hondt

Zeer kwaliteitsvolle lenzne, draag ze al jaren en ben er zeer tevreden mee!

K. L.

even goede kwaliteit als bij de opticien, maar goedkoper

Mathijs

Correcte prijs en super service, zeer tevreden