Biotrue ONEday (90 lenzen)

€ 37.29
100% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 30.6. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 37.29
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Biotrue OneDay Contactlenzen

Biotrue OneDay behoort tot de dagelijkse contactlenzen gemaakt door Bausch en Lomb. Het buitenoppervlak van de lens is ontworpen om uitdroging van de lipide laag van de traanfilm te voorkomen, zodat deze lenzen vochtig aanvoelen tot wel 16 uren lang, en een consistent optisch zicht te garanderen, dankzij High Definition Optics. Vermits dit daglenzen zijn, gooi je ze aan het einde van de dag gewoon weg en doe je daarna een fris nieuw paar in de volgende dag. Dit is de meest hygiënische en makkelijke manier om lenzen te dragen. Niet bedoeld om in te slapen! Deze voordeelverpakking bevat 90 stuks. Ook beschikbaar in kleinere pack van 30 stuks Biotrue OneDay.

Hypergel: comfort, vochtigheid en uitstekend zicht

Biotrue OneDay lenzen zijn gemaakt van Hypergel materiaal dat de eigenschappen van klassieke hydrogel en silicone hydrogel combineert - hoog watergehalte en een aanzienlijke zuurstofdoorla­atbaarheid. Hypergel technologie bootst van de traanfilm na om zo een vochtige barrière te creëren. De lenzen blijven dan aangenaam vochtig en behouden uitstekende optische eigenschappen gedurende de hele dag. Het watergehalte van deze lenzen is 78%, een hoeveelheid die vergelijkbaar is met de hoeveelheid water in het hoornvlies. Daar bovenop laten deze lenzen een gezonde hoeveelheid zuurstof door naar het oog.

UV filter

Biotrue OneDay bevat ook een UV-filter die een aantal schadelijke UVA-en UVB stralingen absorbeert. Lenzen voorzien van UV-filter kunnen echter niet worden beschouwd als een volledige vervanging voor een zonnebril. Lenzen bedekken namelijk niet het volledige oog maar slechts een gedeelte daarvan.

Eigenschappen - Biotrue ONEday (90 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 42 Dk/t
Water inhoud: 78%
Productnaam: Biotrue ONEday
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.50
Lensmateriaal: Nesofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja
Handig
alternatief
Geld-terug
Garantie
Populair

TopVue Elite+ (90 lenzen)

In voorraad
  • Extra vochtig
  • UV-filter
  • Hoogwaardig hydrogel materiaal
Slechts: € 43.29
Handig
alternatief

Gelone Oogdruppels (10 ml)

Snelle en langdurige verlichting

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
Slechts: € 4.19 In winkelmandje

Beoordelingen

100%
21 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?

Nancy Van den Eede

-Beste, Ik bestelde bij u firma de daglenzen van het merk Topveu-elite, 90 stuks om te proberen. Spijtig genoeg kan ik ze niet verdragen. Ik opende 1 doosje, de andere bleven netjes in de verpakking. Kan ik de twee doosjes die nog volledig gesloten zijn terug sturen? Ik bestel intussen terug mijn lenzen Biotrue One day, die voor mij nog het beste blijven voor een ganse dag. Kan het resterende bedrag terug gestort worden? Alvast bedankt Vriendelijke groet Nancy Van den Eede

Antwoord

info@alensa.be

Beste Nancy, Het spijt ons dat u met de TopVue lenzen niet tevreden bent. Op deze lenzen geldt de TopVue geld-terug-garantie en het is mogelijk om deze terug te sturen. We hebben u meer informatie over deze garantie per mail verstuurd.

Jana

Beste contactlenzen!

Melissa

Nice verpakking. Ik hou van groen.

Nathan De Waele

zeer goed geprijsd dit biotrue one day 90 pack!

Lianne

Ze zijn zo dun dat ik soms niet goed kan zien of ze binnenste buiten zijn of niet. Maar doordat ze zo dun zijn zijn ze ook zeer comfortable.