Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lenzen)

€ 27.89
93% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 30.6. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 27.89
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Biotrue ONEday for Astigmatism

Deze dagelijkse torische contactlenzen gemaakt door Bausch en Lomb bieden uitzonderlijk comfort en helder zicht gedurende de hele dag, dankzij het gebruikte HyperGel materiaal, Nesofilcon A, met een uitstekende waterinhoud en zuurstofdoorlating. Deze verpakking bevat 30 stuks daglenzen, na één dag weg te werpen na gebruik. Deze lenzen zijn geschikt voor astigmatisme, voor gebruikers met een oogcorrectie met cilinder en as waarde.

Hoog watergehalte en extreem comfort

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen werden uitvoerig getest om aan te tonen dat ze in staat zijn om tot 98% van hun vocht vast te houden gedurende 16 uren. Het hoge watergehalte (78 %) staat evenredig met het natuurlijke vochtgehalte van het netvlies, met als resultaat een lens die consistent vochtig en gebalanceerd aanvoelt zodat ook gevoelig ogen fan zullen zijn van deze lenzen.

High-tech Design

Het hoogwaardige HyperGel materiaal biedt een goede zuurstofdoorlating, uitgerekend op 42 DK/t. Dit laat de lenzen toe een gezonde toevoer van zuurstof te voorzien aan jouw ogen, met als een gevolg comfortabel en helder zicht gedurende de hele dag.

Bausch & Lomb incorporeerde per-ballast (prism free) technologie om de lens op het oog te stabiliseren, zonder deze ultra dunne lens te verdikken en de zuurstofdoorlating te compromitteren.

Deze lenzen werden tevens ook gemarkeerd om het makkelijk te maken de correcte positie van de lens te bepalen en deze juist in te brengen. Het hanteren van deze lenzen werd verder vergemakkelijkt door de toevoeging een lichte kleurtint om de lenzen goed te kunnen zien. Tot slot werden deze lenzen ook uitgerust met een UV-filter binnenin.

Eigenschappen - Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.40
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 42 Dk/t
Water inhoud: 78%
Productnaam: Biotrue ONEday for Astigmatism
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -2.75
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Lensmateriaal: Nesofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Gelone Oogdruppels (10 ml)

Snelle en langdurige verlichting

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
Slechts: € 4.19 In winkelmandje

Beoordelingen

93%
201 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (3)

Heeft u een vraag of opmerking?

Natalie Nazrdozza

Beste , de BIOTRUE astigmatisme kan ik deze verglijken met acqua comfort plus TORIC lenzen wat is het verschil met astigmatism en torische lenzen aub?

Antwoord

info@alensa.be

Beste Natalie, Overstappen naar een nieuw merk van contactlenzen vormt een risico dat dit nieuwe merk de drager niet past. We raden daarom alle klanten aan om eerst een opticien te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de proeflenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa. Zo willen wij problemen voorkomen - wanneer de verzegeling op een doosje is verbroken, kunnen wij vanwege gezondheidsbes­cherming en hygiëne de lenzen niet meer omruilen of terugbetalen. Verder is het niet belangrijk of in de naam van de lenzen torisch of for astigmatism staat.

Thierry

Linker lens zit perfect, maar rechts heb ik steeds wazig zicht. Heb ze pas vandaag ontvangen

Antwoord

info@alensa.be

Beste Thierry, Het spijt ons dat je met de lenzen niet tevreden bent. Indien je al ervaring met deze lenzen hebt, kunnen we voor de lenzen de kwaliteitscontrole regelen. Om dit te kunnen doen hebben we jouw lenzenvoorschrift nodig, stuur het alstublieft samen met meer informatie over het defect naar info@alensa.be.

Serge

hello ; Is it possible to try Biotrue ONEday for astigmatism, in small amount , Like one or two lenses , For try out ? thank you , Serge

Antwoord

info@alensa.be

Dear Serge,

Alensa is a webshop with contact lenses ans we sell only the boxes with lenses. We cannot send you any trial lenses. Only your optician or eye-care professional is authorised to provide you trial lenses after a thorough examination. We advise you to visit your optician when you will change your lenses.