Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)

€ 28.79
94% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum donderdag 30.6. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 28.79
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEDay for Presbyopia zijn multifocale contactlenzen van Bausch en Lomb. Multifocale contactlenzen zijn bedoeld voor de correctie van zichtafwijkingen die aan ouderdomsverzi­endheid of presbyopie verbonden zijn. Deze zichtafwijking is een natuurlijk gevolg van het ouder worden. Meestal gebeurt dat rond het 40ste levensjaar. Deze verpakking bevat 30 stuks. Dit zijn multifocale daglenzen, wat wil zeggen dat je ze na gebruik gedurende één dag, weggooit. Niet bedoeld om in te slapen!

Speciaal design van drie optische zones

Biotrue ONEDay for Presbyopia lenzen zorgen voor een effectieve oplossing bij de correctie van dichtbij en veraf. Het speciale drie-zones-design maakt gebruik van de natuurlijke eigenschappen van het oog bij het focussen op objecten dichtbij, veraf en in het midden. De optische zones zijn in concentrische cirkels gesitueerd - de middelste cirkel zorgt voor het dichtbije zicht, en de buitenste cirkel zorgt voor het zien van objecten in de verte.

Hoog watergehalte - hoog comfort

Bij het maken van Biotrue ONEDay for Presbyopia lenzen werd het materiaal HyperGel Nesofilcon A gebruikt, dat de eigenschappen van hydrogel en silicone hydrogel samenbrengt - hoog watergehalte en hoge zuurstofdoorla­atbaarheid. Hypergel technologie bootst van de traanfilm na om zo een vochtige barrière te creëren. De lenzen blijven dan aangenaam vochtig en behouden uitstekende optische eigenschappen gedurende de hele dag. Het watergehalte van deze lenzen is 78%, een hoeveelheid die vergelijkbaar is met de hoeveelheid water in het hoornvlies. Daar bovenop laten deze lenzen een gezonde hoeveelheid zuurstof door naar het oog.

Bescherming tegen UV-straling

Biotrue ONEDay for Presbyopia contactlenzen zijn van een UV-filter voorzien, die schadelijke UVA en UVB stralingen absorbeert. Echter bieden lenzen met UV-straling bescherming géén voldoende alternatief voor een zonnebril, omdat ze alleen een gedeelte van het oog beschermen. De beste oplossing is de combinatie van UV-beschermende contactlenzen en UV-beschermende zonnebril.

Eigenschappen - Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lenzen)

Fabrikant: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 42 Dk/t
Water inhoud: 78%
Productnaam: Biotrue ONEday for Presbyopia
Sterktebereik: van -9.00 tot +6.50
Toegevoegde sterkte : High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Lensmateriaal: Nesofilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Ja
Medisch hulpmiddel: Ja

Gelone Oogdruppels (10 ml)

Snelle en langdurige verlichting

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
Slechts: € 4.19 In winkelmandje

Beoordelingen

94%
160 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (2)

Heeft u een vraag of opmerking?

-isabelle lemmens

-bestaat er van deze lens een proeflens? Gebruik meestal Acuvue for Presbyopia 2 weekse lenzen, maar wens evnt een daglens for Presbyopia uit te proberen....

Antwoord

info@alensa.be

Beste Isabelle, We verkopen helaas geen proeflenzen. Als je naar een ander merk wilt overstappen, dan zou het beter zijn om dit met jouw opticien te bespreken en proeflenzen bij hem te halen.

carine vandendaele

wat de problemen de laatste tijd opnieuw opkomen is; dat de lenzen geplooid zijn in hun vocht, daarmee zijn ze niet altijd efficiënt, de meeste moeten vroegtijdig vervangen worden, wij hebben in het verleden al hetzefde probleem gehad. er werden op 3 maanden een 20 tal lenzen vroegtijdig vervangt. Met vriendelijke groeten, C.Vandendaele

Antwoord

info@alensa.be

Beste klant,

Het spijt ons dat je problemen met deze lenzen had. Als de lenzen niet in orde zijn en je een productiefout vermoedt, bewaar de gebruikte lenzen in lenzenvloeistof en stuur ons een bericht naar info@alensa.nl. Bekijk ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over kwaliteitscon­trole.