Bollé King 12588

Gepolarizeerd Vrouwen Mannen
Eigenschappen

Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
145 mm
Andere afmetingen
16 mm
130 mm
39 mm 63 mm
In voorraad
Verzenddatum: binnen één week
Cadeau ter waarde van maximaal € 15.29 voor bestellingen boven € 85.00
Authenticiteit­sgarantie
Prijs
€ 92.88 € 77.90 Korting -16%
De beste prijs per stuk in de afgelopen 30 dagen: € 92.88

Over Bollé

Bollé is een merk dat zich specialiseert in hoogwaardige sportaccessoires. Het maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie om jou een lijn sportbrillen te brengen die de hoogste prestatie en het best comfort levert.


Over deze bril

De montuurvorm is rechthoekig, wat perfect past bij rondere gezichten. De montuurkleur is havana, ook wel bekend als schilpadmotief, een modern en stijlvol patroon waarmee je zowel klassiek als speels kan gaan. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. De kleur van de glazen is bruin, welke de meest gebruikte kleur voor zonnebrillen is omdat deze heel goed werkt in allerhande lichtomstandig­heden. De glazen werden gepolariseerd. Gepolariseerde glazen bevatten een speciale filter die intens, gereflecteerd licht helpt te blokkeren om jouw ogen beter te kunnen beschermen. Deze brillen zijn geschikt voor autorijden. Ze werden uitgerust met polarisatie, zodat jouw zicht scherp blijft en fel licht of reflectie zal worden gefilterd wanneer je op de baan bent. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Deze montuur heeft een elegante matte afwerking.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.