Bruine contactlenzen - met sterkte - TopVue Color (2 kleurlenzen)

€ 12.75
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum dinsdag 27.7. Vandaag kies uw parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,55
  Gratis levering voor dit product!
  € 12.75
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
  Bruine contactlenzen - met sterkte - TopVue Color (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen met sterkte

  Dioptrische kleurlenzen, ook bekend als kleurlenzen met sterkte of optische correctie, zijn bedoeld om zowel een cosmetisch effect te bieden, als jouw zicht te verbeteren indien je normaal ook een bril of lenzen draagt. De nodig correctie is gebaseerd op jouw normale correctie voor contactlenzen. Met deze kleurlenzen kan je dus jouw bril of normale lenzen eventjes thuislaten.

  TopVue Color - Bruin gekleurde maandlenzen op sterkte

  Bruin (Brown) is een leuke verandering van kleur voor diegenen met groene of blauwe ogen. Deze gekleurde maandlenzen op sterkte zijn ideaal voor alledaags gebruik, of voor speciale gelegenheden. Jouw ogen zullen een natuurlijke bruine kleur krijgen. TopVue Color Brown voelen steeds comfortabel aan. Deze verpakking bevat 2 stuks.

  TopVue Color lenzen met dioptrische sterkte

  Op zoek naar een prachtige, natuurlijke verandering van oogkleur, gecombineerd met een aangename pasvorm? Dan zijn TopVue Color de kleurlenzen voor jou!

  TopVue Color zijn gekleurde contactlenzen met een dioptrische correctie (sterkte), zodat je makkelijk je bril kan thuislaten. Ze zijn vervaardigd uit een hydrogel materiaal, verrijkt met hyalurongel voor extra comfort en vochtigheid. Verder bevatten deze lenzen 55% water, zodat je zeker kan zijn dat ze aangenaam vochtig blijven, de hele dag door!

  Een rijke en diepe kleur

  de kleurlagen binnenin TopVue Color worden aangebracht via 3Tones technologie, wat een diepe kleur garandeert. De lenzen bevatten een donkere buitenring, waardoor de ogen visueel groter zullen lijken. De kleuren zelf krijgen nog meer diepte omdat deze in 2 tinten gemengd worden, voor een optimaal, natuurlijk effect en bedekking.

  Dagelijks dragen en maandelijks vervangen

  TopVue Color worden ontworpen om maandelijks vervangen te worden. Verder zijn ze geschikt voor dagelijks dragen, maar NIET om continue of tijdens het slapen gedragen te worden. Zorg dus dat je ze steeds uitneemt voor bed, ontsmet en reinigt met vloeistof en bewaart in een doosje met vloeistof.

  Het uiteindelijke kleureffect

  Het uiteindelijke effect van kleurlenzen is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt jouw natuurlijke oogkleur een rol. Donkere ogen zullen helaas sowieso moeilijker te bedekken zijn. Verder spelen factoren zoals licht en zelf kleding en accessoires vaak een rol.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Bruin
  Fabrikant: TopVue
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Vervaldatum: 24 maanden en meer
  Zuurstofdoorlating: 28 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Water inhoud: 55%
  Sterktebereik: van -8.00 tot -1.00
  Lensmateriaal: Methafilcon A
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Productnaam: TopVue Color
  UV filter: Ja

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?