Cadeaubonnen voor brillen en lenzen ter waarde van € 25

€ 25.00
Wij sturen een cadeaubon per e-mail op. Je ontvangt deze niet fysiek per post. De cadeaubon is 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.
Geschatte verzenddatum 1 stuk: maandag 30.1. kies uw parameters
€ 25.00

Cadeaubon

Wilt u een praktisch cadeau geven zoals een bril of zonnebril op sterkte, contactlenzen of oogverzorgingspro­ducten? Onze cadeaubon is er voor u! De perfecte manier om iemand een plezier te doen.

Hoe werkt het?

  • U ontvangt de cadeaubon in elektronische vorm rechtstreeks in uw e-mail in PDF-formaat nadat u uw bestelling hebt betaald. U kunt de bon afdrukken, in een envelop stoppen en in een mum van tijd heeft u een cadeau voor uw dierbaren.
  • Elke bon heeft zijn eigen specifieke code, die moet worden ingevuld in het kortingscodeveld bij het inwisselen van de bon.
  • De bon kan worden gebruikt voor aankopen in onze e-shop, voor alle goederen en diensten. Hij kan alleen in zijn geheel worden ingewisseld, of het bedrag waarmee de aankoop de waarde van de cadeaubon overschrijdt kan worden terugbetaald. De bon kan niet worden ingewisseld voor geld.
  • De cadeaubon is 24 maanden geldig.
Let op:
De bon kan alleen worden betaald via een cashless transactie, niet via rembours of klantenkrediet. Een ongebruikte cadeaubon kan niet worden ingeruild voor een andere cadeaubon of op een andere manier worden gecompenseerd.

Alle varianten van dit product:

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?