Calvin Klein CK5468-317

Vrouwen Mannen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?

136 mm
17 mm
38 mm 55 mm
150 mm
In voorraad
Verzenddatum: woensdag 21.4.
Gratis levering
Cadeau ter waarde van € 7.69 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
virtual-try Virtueel uitproberen

Over Calvin Klein

Calvin Klein is altijd een grote naam geweest in de mode. Dus is het niet moeilijk om in te zien dat ook de brillen van Calvin Klein een grote hit zijn! Dit Italiaans merk biedt jou sowieso een hoogwaardige, gesofisticeerde en hippe bril.


Over deze bril

De montuurvorm is rechthoekig, wat perfect past bij rondere gezichten. De montuurkleur is groen, voor diegenen die graag iets meer willen opvallen met een unieke kleur. Het materiaal is voornamelijk metaal, wat duurzaam is en een gestroomlijnde look garandeert. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit! Deze montuur heeft een elegante matte afwerking.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.