Terug naar de productinfo

Type bril

Bril voor veraf Corrigerende glazen voor bijziendheid
Leesbril Corrigerende glazen voor verziendheid
Bril voor meerdere afstanden Presbyopie-corrigerende bril waarmee je op meerdere afstanden kunt zien
Progressieve/multifocale bril Alles-in-één bril. Overgangen tussen optische zones zijn niet zichtbaar en het beeld gaat naadloos over van vertezicht naar middellange en korte afstand zonder dat je van bril hoeft te wisselen.
Degressieve (kantoor) bril Bril ontworpen voor gebruik binnenshuis, bijvoorbeeld op kantoor. De correctie is gericht op dichtbij en middellange afstand, wat overeenkomt met computerwerk. De overgang tussen de optische zones is niet zichtbaar.
Bifocale bril Een bril die twee afstanden corrigeert. Het bovenste deel van het brillenglas corrigeert het zicht in de verte en het onderste deel van het brillenglas heeft een geïntegreerde halve cirkelvormige zone voor correctie van de nabije afstand. Er is geen correctie voor de intermediaire afstand. De overgang tussen de optische zones is zichtbaar.
Bril met blauwlichtfilter zonder sterkte Lichtgele glazen die blauw licht van digitale apparaten en kunstlicht elimineren.
Bril voor bestuurders zonder dioptrie De lenzen zijn ontworpen om verblinding en reflecties te minimaliseren, waardoor oogvermoeidheid tijdens het rijden wordt verminderd.
Bestel enkel de brilmontuur

Eigenschappen inbegrepen voor alle brillenglazen

UV-filter
Kras-bestendig
Zelf-reinigend
Hydrofoob
Anti-reflectie

Zonnebril Ray-Ban Original Wayfarer RB2140 - 901

UV-filter Gratis
Kras-bestendig Gratis
Zelf-reinigend Gratis
Hydrofoob Gratis
Anti-reflectie Gratis
Totaalprijs € 154.50