Terug naar de productinfo

Type bril

Een bril voor veraf Een bril voor op afstand, zoals tijdens het autorijden of dagdagelijks leven. Enkelvoudige brillenglazen.
Een bril voor nabij Een bril om te lezen. Enkelvoudige brillenglazen.
Brillen voor meerdere afstanden Een bril die gelijktijdig zicht corrigeert over meerdere afstanden.
Een Progressieve / Multifocale bril Een alles-in-1 bril die zicht corrigeert over 3 afstanden. Dankzij dit type bril kan je nabij, op midellange afstand en veraf scherp zien, zonder dat je steeds jouw bril moet veranderen. Overgangen tussen deze optische zones zijn niet zichtbaar op de brillenglazen.
Een degressieve (kantoor) bril Een bril die gelijktijdig zicht corrigeert over zowel dichte als middellange afstand. Dit type is ontworpen voor gebruik binnenshuis (thuis of op kantoor). De overgang tussen optische zones is niet zichtbaar op de brillenglazen.
Een bifocale bril Een bril die gelijktijdig zicht corrigeert over zowel dichte als verre afstand (midellange afstand niet inbegrepen). Het bovenste deel van het glas is voor zicht veraf, het onderste deel (via een geïntegreerd half maantje) is voor zicht van dichtbij.
Een bril zonder sterkte met filter tegen blauw licht Een bril zonder visuele correctie met brillenglazen die blauw licht van digitale schermen absorberen. Aanbevolen voor binnenshuis.
Bestel enkel de brilmontuur

Eigenschappen inbegrepen voor alle brillenglazen

UV-filter
Kras-bestendig
Zelf-reinigend
Hydrofoob
Anti-reflectie
Crullé Sonder C4
Eigenschappen inbegrepen voor alle brillenglazen
UV-filter Gratis
Kras-bestendig Gratis
Zelf-reinigend Gratis
Hydrofoob Gratis
Anti-reflectie Gratis
Totaalprijs € 24.99