Chloe CH0012O 005

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
139 mm
Andere afmetingen
18 mm
140 mm
44 mm 50 mm
In voorraad
Verzenddatum: vrijdag 30.9.
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie

Over Chloé

Chloé is een merk dat staat voor vrouwelijkheid, moderniteit, sierlijkheid en moeiteloosheid. Deze kernwaarden zijn ook terug te vinden in de collectie brillen van dit merk. Hun collectie biedt allerhande vormen en stijlen die licht en vloeiend overkomen. Je kan zowel subtiele, klassieke designs vinden, als ook krachtige, unieke ontwerpen in de typische Chloé-stijl. Je zit altijd goed met een Chloé bril of zonnebril!


Over deze bril

De montuurvorm staat bekend als "Panthos" of "Teacup", een trendy design dat vooral ronde en ovale gezichtsvormen flatteert. De montuur heeft een roze kleur, iets wat zeker en vast subtiel de aandacht naar de ogen zal trekken. De montuur is transparant, een populaire trend die past bij allerhande huidskleuren en stijlen. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.