Herhaal uw laatste bestelling

Acuvue Oasys (6 lenzen) + Gelone 360 ml

Meer dan 1000 st. op voorraad
300 x
Prijs € 24.98 per verpakking
Lenzenvloeistof
Acuvue Oasys (6 lenzen)
Lenzenvloeistof

maandag 23.10.

Lenzenvloeistof
Gelone 360 ml
Lenzenvloeistof

maandag 23.10.

blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Contactlenzen Acuvue Oasys with Hydraclear Plus

De contactlens ACUVUE Oasys is een nieuwe generatie 14-daagse contactlens, vervaardigd door de firma Johnson and Johnson voor de veeleisende klant.

Welke producten gingen Acuvue Oasys voor?

ACUVUE Oasys werd gepresenteerd als opvolger van de eerste silicone-hydrogel lenzen op de markt – Acuvue Advance, die werd voorafgegaan door de traditionele, hoogwaardige en nog steeds zeer populaire Acuvue 2.

Nieuwe vocht inbrengende technologie en nieuw materiaal

De contactlens Acuvue Oasys werkt met de nieuwe vocht inbrengende technologie HYDRACLEAR®Plus4, die de lens de hele dag door in de hoogst mogelijke mate bevochtigd houdt en daarmee de vorming van eiwitafzetting vermindert. Het nieuwe silicone-hydrogel materiaal Senofilcon A heeft een uitstekende zuurstofdoorla­tendheid die een waarde van147 Dk/L bereikt bij een nieuw paar.

Hoogwaardige lenzen Oasys voor veeleisende gebruikers

De lenzen Acuvue Oasys zijn ook zeer geschikt voor gevoelige en vermoeide ogen. De producten zijn ook geschikt om langdurig te dragen voor een periode van 7 dagen en 6 nachten, waarna u ze inwisselt voor een nieuw paar (het gebruikte paar niet meer gebruiken). Voor deze draagwijze dient u echter vooraf een oogspecialist te consulteren (opticien of oogarts). De meningen over deze draagwijze van contactlenzen verschilt ook onder specialisten. Oasys is de ideale keuze voor gebruikers die last hebben van droge ogen en voor mensen die meerdere uren per dag aan een beeldscherm of in ruimtes met airco doorbrengen.

Waarom niet overgaan op de contactlens Acuvue Oasys

Elk materiaal van contactlenzen heeft andere eigenschappen wat betreft de vorming van aanslag. De aanbevolen draagperiode van een paar wordt door de producent bepaald op basis van de levensduur van het materiaal en de mate van aanslagvorming. Het is daarom noodzakelijk dat u zich houdt aan de voorgeschreven draagperiode. Het is ook niet aan te raden om over te stappen op andere lenzen. Het brengt risico’s met zich mee en kan op termijn leiden tot klachten.

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Log in

Log in met

Facebook Google