Herhaal uw laatste bestelling

Air Optix Aqua (6 lenzen) + Gelone 360 ml

Meer dan 1000 st. op voorraad
182 x
Prijs € 28.89 per verpakking
Lenzenvloeistof
Air Optix Aqua (6 lenzen)
Lenzenvloeistof

maandag 23.10.

Lenzenvloeistof
Gelone 360 ml
Lenzenvloeistof

maandag 23.10.

blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Contactlenzen Air Optix Aqua

Nieuwe versie van de contactlens Air Optix van Alcon (Ciba Vision). Behalve de verpakking werd ook de inhoud van de oplossing waarin de contactlenzen bij de productie worden gelegd, aangepast (toevoeging van de stof Copolymeer 845). De lenzen zelf zijn onveranderd gebleven. De productie van de oude versie werd stopgezet. Contactlenzen Air Optix Aqua, voorheen bekend onder de merknaam O2 Optix, zijn contactlenzen om elke dag te dragen met voorgenomen vervanging na een maand.

Air Optix Aqua lenzen behoren tot de eerste silicone-hydrogel contactlenzen die op de markt verschenen. Door een enorme marketing- en verkooponderste­uning, die voornamelijk de nadruk legde op de hogere zuurstofdoorla­tendheid tegenover hydrogel lenzen (tot 5× hoger), werd al spoedig een sterke gebruikersbasis gevormd.

Voor veeleisende klanten zouden wij Air Optix Aqua echter niet willen adviseren, want het werd al spoedig overtroffen door nieuwe merken, die door de snelle ontwikkeling van nieuwe materialen en constructies op de markt verschenen, zoals bijvoorbeeld Biofinity of Air Optix Night and Day.

Hoogwaardige hydrogel contactlenzen kunnen dikwijls een hogere mate van tevredenheid brengen dan silicone-hydrogel lenzen. Het gebruikte materiaal van de lens Air Optix Aqua is Lotrafilcon B (67%). De resterende 33% wordt gevormd door water.

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Log in

Log in met

Facebook Google