Computerbril Crullé S1712 C1

Vrouwen Mannen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
141 mm
Andere afmetingen
19 mm
140 mm
39 mm 53 mm
In voorraad
Verzenddatum: donderdag 30.6.
Gratis levering
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 48.99

Over Crullé

Crullé presenteert een lijn betaalbare en stijlvolle brillen. Ontdek bij Crullé een brede keuze in allerhande kleuren en vormen. Elk model is uitzonderlijk comfortabel en specifiek ontworpen om een prijsbewust en duurzaam alternatief te bieden voor kostelijke designermerken. Handig voor dagdagelijks dragen, of je nu fan bent van sportieve, elegante, luxueuze of flamboyante modellen! Danzij Crullé kan je voordeliger genieten van jouw bril!


Over deze bril

Dit is een computerbril zonder sterkte die schadelijk blauw licht blokkeert. Wanneer we van schermen, digitale toestellen en artificiële bronnen teveel blauw licht binnenkrijgen, kan dit leiden tot hoofdpijn, wazig zicht, vermoeide ogen en een slecht slaappatroon. Deze brillen zijn speciaal uitgerust met een filter tegen overvloedig blauw licht. Hoewel de brillenglazen van deze computerbril geen sterkte (correctie) bevatten, zijn ze wel telkens ook behandeld met volgende coatings: UV-bescherming, een krasbestendige laag, een zelfreinigende laag, een hydrofobe laag en anti- reflectie. Deze computerbrillen is dus voorzien van deze 5 oppervlaktebe­handelingen én een hoogwaardige filter tegen blauw licht - zonder dat je hiervoor hoeft bij te betalen! Opmerking: als je, bijvoorbeeld voor jouw job, ware kleuren moet kunnen waarnemen op een scherm, dan is een filter tegen blauw licht niet aangeraden. Kleuren kunnen namelijk licht veranderen door deze filter. Dit type bril werkt best binnenshuis.De montuurvorm is vierkant, wat uitstekend past bij vierkante, diamantvormige, ovale en ronde gezichtsvormen. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. Deze brillen zijn uitgerust met een flex-scharnier, wat brilveren zijn waardoor de bril beter past, blijft zitten en meer bestand is tegen beschadiging. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic. Wil je zien hoe deze bril jou zal passen? Probeer dan onze virtuele spiegel en probeer deze bril zo uit!

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.