Computerbril Crullé TR1726 C1

Vrouwen
Brilmaat Wat is mijn brilmaat?
135 mm
Andere afmetingen
20 mm
140 mm
48 mm 50 mm
In voorraad
Verzenddatum: vrijdag 3.12.
Gratis levering
Cadeau ter waarde van € 5.89 voor bestellingen boven € 80.00
Authenticiteit­sgarantie
€ 44.99

Over Crullé

Crullé presenteert een lijn betaalbare en stijlvolle brillen. Ontdek bij Crullé een brede keuze in allerhande kleuren en vormen. Elk model is uitzonderlijk comfortabel en specifiek ontworpen om een prijsbewust en duurzaam alternatief te bieden voor kostelijke designermerken. Handig voor dagdagelijks dragen, of je nu fan bent van sportieve, elegante, luxueuze of flamboyante modellen! Danzij Crullé kan je voordeliger genieten van jouw bril!


Over deze bril

Dit is een computerbril zonder sterkte die schadelijk blauw licht blokkeert. Wanneer we van schermen, digitale toestellen en artificiële bronnen teveel blauw licht binnenkrijgen, kan dit leiden tot hoofdpijn, wazig zicht, vermoeide ogen en een slecht slaappatroon. Deze brillen zijn speciaal uitgerust met een filter tegen overvloedig blauw licht. Hoewel de brillenglazen van deze computerbril geen sterkte (correctie) bevatten, zijn ze wel telkens ook behandeld met volgende coatings: UV-bescherming, een krasbestendige laag, een zelfreinigende laag, een hydrofobe laag en anti- reflectie. Deze computerbrillen is dus voorzien van deze 5 oppervlaktebe­handelingen én een hoogwaardige filter tegen blauw licht - zonder dat je hiervoor hoeft bij te betalen!De montuurvorm is rond, ideaal voor vierkante en rechthoekige gezichtsvormen. De montuurkleur is voornamelijk zwart, een kleur die bijna altijd stijlvol en elegant is en één van de makkelijkste kleuren om te combineren met een outfit. Het materiaal is een duurzaam en licht plastic.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.