Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)

€ 60.39
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 27.9. Stock day info: Today 27. september Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. september kies uw parameters
In voorraad

Andere verpakkingen:

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lenzen) € 23.79
Gratis levering voor dit product!
€ 60.39
Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00

Dailies Aquacomfort Plus Toric Contactlenzen

De contactlenzen Dailies Aquacomfort Plus Toric comfort comfort van de firma Alcon zijn torische eendaagse contactlenzen voor personen met astigmatisme. Van de gewone Dailies Aquacomfort Plus onderscheidt dit product zich door de aanvullende parameters cilinder en as, om zo een astigmatische correctie te kunnen leveren. Dit product is de opvolger van de stopgezette Focus Dailies Toric All Day Comfort. Deze verpakking bevat 90 daglenzen. Ook beschikbaar in pack van 30 stuks Dailies Aquacomfort Plus Toric.

Hoogwaardige technologie en bevochtiging, groter comfort

De combinatie van twee stoffen – het hydrofiele PEG (Polyethyleen­glycol) en het bevochtigende PVA (Polyvinylalcohol) in het materiaal van de lens, komt de hele dag door bij elke knippering vrij. Een mens knippert elke dag gemiddeld 11.000 keer! Zo zorgt deze lens voor een voortdurend evenwicht op het oog om comfort te garanderen. Verder maken deze lenzen gebruik van LightStream® en Precision Curve™ technologie, alsook de toevoeging van markeringen, om optische kracht en stabiliteit te verzekeren.

Gezonde dagelijkse lenzen

Vermits je deze lenzen na één dag weggooit en elke dag een fris, nieuw paar instopt, zijn ze de gezondste en meest hygiënische optie. Dit maakt ze geschikt voor personen met allergieën zoals pollen, droge ogen (ook in omgevingen met veel stof, airco of bij lang werken voor een beeldscherm), etc.

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 26 Dk/t
Water inhoud: 69%
Productnaam: Dailies AquaComfort Plus Toric
Cilinder extra sterkte: van -0.75 tot -1.75
Sterktebereik: van -9.00 tot +4.00
Lensmateriaal: Nelfilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee

Beoordelingen

99%
172 van onze klanten bevelen dit product aan

Comments/vragen (3)

Heeft u een vraag of opmerking?

Cristijn Borkels-Akker

Alcon Dailies Aquacomfort plus zijn de beste torische daglenzen voor mij. Ik gebruik ze al maandenlang en ervaar geen ongemak bij het dragen, geen droge ogen, geen prikkelende of jeukende ogen. De wachttijd is wat langer, maar dat is het overal, dus ik kom zeker weer terug, vooral vanwege de scherpe prijs van de lenzen!

Dirk

zeer tevreden van deze lenzen en de service die jullie bieden

Janny

De beste lenzen tot zover imo. Heb andere geprobeerd maar kom altijd terug bij deze. Voel ze nauwelijks in mijn ogen en kan moeiteloos dragen zelfs als ik hele dag achter pc zit.