Dailies TOTAL1 (30 lenzen)

€ 23.99
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 30.1. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 23.99
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Dailies Total 1 daglenzen

Dailies Total 1 zijn dagelijkse silicone-hydrogel contactlenzen van producent Alcon. Ze zijn de eerste lenzen met variabel watergehalte (watergradiënt) doorheen de lens. De productietechno­logie combineert een klassiek hydrogel materiaal dat een grote hoeveelheid water bevat en silicone-hydrogel die de nodige zuurstofdoorla­atbaarheid levert aan het hoornvlies. Beide materialen creëren extra comfort. Deze verpakking bevat 30 stuks. Ook beschikbaar in pack van 90 lenzen Dailies Total 1.

Comfortabele en gezonde ogen zonder roodheid dankzij de watergradiënt

De kern van de lens wordt gevormd door silicone-hydrogel dat 33% water bevat, een voldoende hoeveelheid om de nodige zuurstof doorlaatbaarheid te verschaffen, en fungeert dus voormaleijk om hoge hoeveelheden zuurstif naar het oog te transporteren. Omgekeerd wordt het lensoppervlak dat in contact komt met de zachte en gevoelige weefsels van het oog gevormd door een klassieke hydrogel met een hoog watergehalte. De combinatie van deze materialen zorgen voor aangename, zachte en gladde contactlenzen, die hun gebruikers een comfortabel gevoel de hele dag door.

Optische kracht en makkelijke hantering

LightStream® Lens Technologie zorgt ervoor dat deze lens een scherp en helder zicht garandeert. Verder zij de lenzen makkelijk te gebruiken en hanteren dankzij de lichte tint waarin ze werden vervaardigd.

De meest gezonde manier om contactlenzen te dragen

Dailies Total 1 zijn daglenzen. Je draagt gewoon een nieuw paar die elke dag worden weggegooid na gebruik. Het is een van de meest comfortabele en gezondste alternatieven om lenzen te dragen. Geen gedoe met lensonderhoud en ideaal voor zowel normaal dagelijks gebruik als sport, vakantie, etc. of voor personen met seizoensallergie of droge ogen.

Eigenschappen - Dailies TOTAL1 (30 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 156 Dk/t
Water inhoud: 33%
Productnaam: Dailies TOTAL1
Lensmateriaal: Delefilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
21 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (10)

Heeft u een vraag of opmerking?
Connie Goethals

Op mijn voorschrift staat ver + 3,25 en ADD 2.00.

Antwoord info@alensa.be

Beste Connie, In dat geval draag je multifocale lenzen. Als je niet zeker bent, welke je draagt, stuur ons een foto van de blister en we zullen je een link naar het juiste product opsturen.

wes petit

Dit zijn pas echt confortabele lenzen. Deze voelen echt prettig. Ik voel pas savonds dat ik ze nog in heb, wanneer ik tv wil kijken en uit gewente mijn bril opzet. TOP PRODUCT

Anoniem

Toplenzen!

Nadia Coomans

Ze komen van een ander land Czech republic en zijn van slechtere kwaliteit. Moet dat zolang duren die bestelling. Is dat een snelle service meer dan een week wachten.

Antwoord info@alensa.be

Beste Nadia, De levertijden hangen van de gekozen koerierdienst af. U kunt bijvoorbeeld DHL met geschatte levertijd 1-2 werkdagen kiezen of GLS met geschatte levertijd 2-4 werkdagen. Meer informatie over levertijden vindt u in onze Algemene voorwaarden. Daar vindt u ook wat te doen als u klachten over kwaliteit van de lenzen hebt.

Frank Stevens

Heb hier voor het eerste besteld omdat het goedkoopst was. Gisteren zijn m'n Dailies aangekomen en ik ben tevreden! Jullie hebben een klant bij als alles goed blijft!

Fleur Kuypers

Bij Alensa.be zijn de Dailies Total 1 goedkoopste, ik ga bij jullie zeker weer bestellen.

Ruben Beket

Dit is de eerste keer dat ik dailies total 1 alcon lenzen ga bestellen. Ik heb namelijk de hoogste mogelijke zuurstofdoorlaatbaarheid bij lenzen nodig vanwege mijn zachte ogen. We zullen wel zien! :)

Olivia Laers-De Groot

Beste Dailies Total1 aanbieding ooit. Ik hen heel tevreden met deze lenzen.

Katja Vandeplas

Super! deze dailies total 1 prijs, een pak goedkoper dan bij mijn opticien

Alexander

Hallo heeft u deze lenzen in een andere curve?

Antwoord info@alensa.be

Hallo Alexander, bedankt voor uw vraag! Helaas worden deze lenzen enkel geproduceerd in een curve van 8.5.