Dailies TOTAL1 (90 lenzen)

€ 67.89
99% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 30.1. kies uw parameters

Andere verpakkingen:

Gratis levering voor dit product!
€ 67.89
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Dailies Total 1 daglenzen

Dailies Total 1 zijn dagelijkse silicone-hydrogel contactlenzen van producent Alcon. Ze zijn de eerste lenzen met variabel watergehalte (watergradiënt) doorheen de lens. De productietechno­logie combineert een klassiek hydrogel materiaal dat een grote hoeveelheid water bevat en silicone-hydrogel die de nodige zuurstofdoorla­atbaarheid levert aan het hoornvlies. Beide materialen creëren extra comfort. Deze verpakking bevat 90 stuks. Ook beschikbaar in pack van 30 lenzen Dailies Total 1.

Comfortabele en gezonde ogen zonder roodheid dankzij de watergradiënt

De kern van de lens wordt gevormd door silicone-hydrogel dat 33% water bevat, een voldoende hoeveelheid om de nodige zuurstof doorlaatbaarheid te verschaffen, en fungeert dus voormaleijk om hoge hoeveelheden zuurstif naar het oog te transporteren. Omgekeerd wordt het lensoppervlak dat in contact komt met de zachte en gevoelige weefsels van het oog gevormd door een klassieke hydrogel met een hoog watergehalte. De combinatie van deze materialen zorgen voor aangename, zachte en gladde contactlenzen, die hun gebruikers een comfortabel gevoel de hele dag door.

Optische kracht en makkelijke hantering

LightStream® Lens Technologie zorgt ervoor dat deze lens een scherp en helder zicht garandeert. Verder zij de lenzen makkelijk te gebruiken en hanteren dankzij de lichte tint waarin ze werden vervaardigd.

De meest gezonde manier om contactlenzen te dragen

Dailies Total 1 zijn daglenzen. Je draagt gewoon een nieuw paar die elke dag worden weggegooid na gebruik. Het is een van de meest comfortabele en gezondste alternatieven om lenzen te dragen. Geen gedoe met lensonderhoud en ideaal voor zowel normaal dagelijks gebruik als sport, vakantie, etc. of voor personen met seizoensallergie of droge ogen.

Eigenschappen - Dailies TOTAL1 (90 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.50
DIA: 14.10
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 156 Dk/t
Water inhoud: 33%
Productnaam: Dailies TOTAL1
Lensmateriaal: Delefilcon A
Sterktebereik: van -12.00 tot +6.00
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

99%
89 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (13)

Heeft u een vraag of opmerking?
Bailey Magda

Ik lees hier van 15€ korting bij een bestelling van 100€, ik bestel dailies voor een bedrag van 135,78€ en toch gaat de korting niet door bij betaling. Met vriendelijke groeten. Bailey Magda

Antwoord info@alensa.be

Beste Magda, Het spijt ons dat de korting niet was verwerkt. We hebben je per mail om meer informatie gevraagd. We wachten even op jouw reactie.

Tine

Hallo, Kan iemand me vertellen waarvoor Dk/t juist staat? Het heeft in iedere geval iets te maken met zuurstofdoorlating. Maar is een hogere waarde beter dan een lagere waarde? Want bij deze lenzen staat er 156Dk/t, terwijl bij vele andere lenzen slechts 26Dk/t. Zit er hier dan zo'n groot kwaliteitsverschil op? En anderzijds heb je dan ook de water inhoud, die hier 33% bedraagt, maar bij anderen dan bijvoorbeeld weer >50% of zelfs 69%. Ik heb last van uitdroging van de ogen, maar weet nu niet goed waar ik het hardst op moet letten, die Dk/t of de water inhoud.

Antwoord info@alensa.be

Beste Tine,

Bedankt voor je vraag. De zuurstofdoorla­atbaarheid staat voor de hoeveelheid zuurstof die je oog kan bereiken. D geeft aan hoeveel zuurstof per seconde door het materiaal beweegt, k geeft aan hoeveel zuurstof het materiaal bevat en t is de dikte van de lens. De lenzen van hydrogel materialen hebben meestal zuurstofdoorla­atbaarheid van 25 tot 50 en kunnen hogere watergehalte hebben. Lenzen van de nieuwere silicon-hydrogel materialen hebben hogere zuurstofdoorla­atbaarheid en vaak lager watergehalte.

Het is echter moeilijk om te zeggen of voor je lenzen met hogere zuurstofdoorla­atbaarheid of watergehalte beter zijn. Bij last van droge ogen is voor sommige mensen prettig om lenzen met een hoger watergehalte te dragen terwijl anderen juist hogere zuurstofdoorla­atbaarheid nodig hebben. We raden daarom alle klanten aan om eerst een specialist te bezoeken en later, als zij tevreden zijn met de lenzen, een bestelling te plaatsen bij Alensa.

Remy

Fijne lenzen! De enige lens tot nu toe die de hele dag goed blijft zitten

Walter

Top lenzen. Ik heb al veel lenzen getest en gebruikt en deze drogen mijn ogen het minste van allen uit. Ben vooral te spreken van de variable moisture gradient technologie van deze lenzen waardoor de rand nat blijft. Wel zeer spijtig dat deze lenzen super duur zijn.

MM

Heel goede lenzen. Drogen de ogen niet uit en heel comfortabel. Levering en klantendienst bij Alensa verloopt ook goed.

Antwoord info@alensa.be

Beste klant, We zijn blij dat je met de lenzen en onze diensten tevreden bent.

Abdelilah T.

De levering was op een redelijk termijn geleverd en ben daar wel tevreden over. De mindere kant van de lenzen is de kwaliteit ervan. Merk bij opzetten van de lenzen dat de ene lens troebel (en of andere sterkte)is dan het ander. Dan moet ik diezelfde weggooien en een ander insteken. Denk dat er niet grondig wordt gecontroleerd,wat ik wel jammer vind.

Antwoord info@alensa.be

​Beste Abdelilah,

Het spijt ons dat u met deze lenzen niet tevreden bent. We raden u aan om een opticien te bezoeken en ​​uw ogen laten meten om zekerheid te hebben dat uw sterkte niet veranderd is. Indien u een productiefout vermoedt, bewaar de slechten lenzen in wat lenzenvloeistof, lees onze algemene voorwaarden en stuur ons een bericht naar info@alensa.be. We sturen je dan meer informatie over kwaliteitscontrole.

Nadia Coomans

Sommige zeggen dat ze de dag nadien geleverd zijn. Ik heb meer dan een week moeten wachten komen uit Czech e republic slechtere kwaliteit

Antwoord info@alensa.be

Beste Nadia, De levertijden hangen van de gekozen koerierdienst af. U kunt bijvoorbeeld DHL met geschatte levertijd 1-2 werkdagen kiezen of GLS met geschatte levertijd 2-4 werkdagen. Meer informatie over levertijden vindt u in onze Algemene voorwaarden. Daar vindt u ook wat te doen als u klachten over kwaliteit van de lenzen hebt.

Anoniem

OK

Linda

Op de verpakking staat 30 lenzen ,is dat voor de beide ogen of moet da maal 2 voor de beide

Antwoord info@alensa.be

Beste Linda, Eén verpakking (van 30 of 90 lenzen) staat gelijk aan één waarde. Als uw ogen beide dezelfde waarde (sterkte) hebben, dan kan u één verpakking verdelen over beide ogen. Als uw ogen verschillende waarden (sterktes) hebben, dan moet u twee verpakkingen aanschaffen, elk met een verschillende sterkte.

Katriene

Zeer comfortabele lenzen en snel geleverd!

katia

ze zijn dan misschien wat duurder maar voor mijn ogen (en gezondheid) heb ik deze prijs wel voor over

Amelie

Zeer comfortabele daglenzen aan een correcte prijs en snel geleverd

Filip den Otter

Ik ben aangeaam verrast! Deze lenzen zijn zeer comfortabel, zelfs laat op de avond. Het zijn de beste daglenzen die ik al heb gebruikt. Het enige minpuntje is dat ze iets moeilijker te hanteren zijn, maar daar was ik snel aan gewend. De prijs is dan wel wat hoger, maar ze zijn het zeker waard!