EasySept peroxide oplossing 360 ml

€ 15.99
100%
In voorraad
Primaire attributen

dinsdag 11.12.

blank

Waarschuwing: Deze oplossing is op basis van peroxide, en moet met voorzicht gebruikt worden!

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 15.99
Handig
alternatief
Gelone 360 ml In voorraad

Gelone Solution maakt gebruik van het vochtinbrengende natriumhyaluronaat. De verpakking bevat eveneens een antibacteriële houder met zilverionen.

Prijs € 8.50
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

EasySept oplossing

EasySept 360 ml is een peroxide vloeistof geschikt voor het reinigen en desinfecteren van elk type zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel en gasdoorlatende lenzen. Deze oplossing wordt geproduceerd door Bausch and Lomb en verwijdert efficiënt vuil en eiwitafzetting die op de lens is gekomen tijdens het dragen.

Belangrijke opmerking:

Nooit een peroxide oplossing rechtstreeks in het oog aanbrengen! Dit kan ernstige verwonding veroorzaken.
Nooit een platte lenzenhouder gebruiken voor een peroxide oplossing! Gebruik telkens enkel de speciaal bijgevoegde lenzenhouder die een onmisbare, neutraliserende disc bevat.
Nooit de lenzen uit de speciale houder verwijderen voor het neutraliserin­gsproces is voltooid, wat op z'n minst 6 uur duur!
Nooit teveel vloeistof in de houders doen! Door een lek, of door te morsen, zou niet-geneutraliseerde oplossing zo per ongeluk op je vingers of je lenzen kunnen komen, met de kans op verwonding tot gevolg.

Hoe werkt EasySept?

Deze oplossing werd gemaakt met 3% waterstofperoxide die zorgt voor het ontsmetten, desinfecteren en met andere woorden voor het grondig doden en vernietigen van alle ziekteverwekkende micro-organismen. EasySept oplossing verwijdert vuil en andere afzetting op de lens tijdens het neutraliserin­gsproces. Dit proces zorgt er tevens voor dat de zure oplossing veilig wordt geneutraliseerd om geen ongemak of verwonding te veroorzaken wanneer de schoongemaakte lenzen worden ingebracht in het oog.

Hoe gebruik je EasySept

Bij het gebruiken van EasySept vloeistof, is het zeer belangrijk om onderstaande procedure te volgen:

  1. Behandel de lenzen steeds met schone handen! Was en vervolgens droog de handen goed met een propere doek vooraleer de lenzen te behandelen.
  2. Controleer zeer goed of de bijgevoegde speciale lenzenhouder een neutraliserend schijfje bevat.
  3. Nadat je de lens uit je oog hebt verwijdert, plaats het in je handpalm, doe er enkele druppels (gewoonlijk 2–4) van de oplossing op, en wrijf zachtjes over de lens.
  4. Open de houder en plaats één van de lenzen in elk van de zijdes/mandjes van de houder. Zorg ervoor dat je linkerlens steeds in het mandje met daarop L wordt geplaatst, en je rechterlens in het mandje aan de andere zijde met daarop R terechtkomt. Sluit voorzichtig de mandjes en de houder. (Was daarna de handen om enige peroxide oplossing af te spoelen zodat je deze niet per ongeluk in de ogen zou wrijven.)
  5. Vul de houder met de peroxide oplossing tot aan de aangeduide streep en schroef het deksel op de houder.
  6. Laat de chemische reactie en de neutralisatie plaatsvinden voor tenminste 6 uren. Zorg dat de houder de hele tijd rechtop blijf en schud zeker niet met de houder tijdens dit proces.
  7. Het chemische proces is voltooid wanneer er geen zichtbare luchtbelletjes, die gebruikelijk zijn wanneer peroxide zich omzet in water, meer worden gevormd binnenin de houder.
  8. Na zeker 6 uren kunnen de lenzen uit de houder worden verwijderd en de resterende oplossing kan worden weggedaan. Spoel de houder met een zoutoplossing en laat de houder goed drogen.
  9. Voor je de lens in het oog inbrengt, kan je de lens steeds spoelen met een neutrale zoutoplossing. Spoel de lens echter in geen geval met een peroxide oplossing!

Eigenschappen
Vervaldatum : 12 maanden en meer
Hydratatie met hyaluronzuur: Nee
Type lenzenvloeistof: Peroxide
In verpakking: 360 ml
Producent : Bausch and Lomb

Beoordelingen

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top