Dailies Aquacomfort Plus (90 lenzen)

€ 39.99
96% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 30.1. kies uw parameters
Gratis levering voor dit product!
€ 39.99
Cadeau ter waarde van € 9.90 voor bestellingen boven € 80.00

Contactlenzen Dailies Aquacomfort Plus

Contactlenzen Dailies Aquacomfort Plus zijn daglenzen van de firma Alcon. Vergeleken met zijn voorganger, de traditionele eendaagse lens Focus Dailies All Day Comfort, onderscheidt deze lens zich door een hoger niveau van bevochtiging, wat het gebruik ervan aanzienlijk comfortabeler maakt. Deze lenzen dienen dagelijks vervangen te worden en de verpakking bevat 90 stuks. Ook beschikbaar in pack van 30 lenzen en voordeelpack van 180 lenzen.

Hoogwaardige bevochtiging, groter comfort

De combinatie van twee stoffen – het hydrofiele PEG (Polyethyleen­glycol) en het bevochtigende PVA (Polyvinylalcohol) in het materiaal van de lens, komt de hele dag door bij elke knippering vrij. Een mens knippert elke dag gemiddeld 11.000 keer! Zo zorgt deze lens voor een voortdurend evenwicht op het oog om comfort te garanderen.

De overstap van Focus Dailies All Day

De overgang van Focus Dailies All Day op Dailies Aquacomfort Plus binnen de # is volgens producent in 95% van de gevallen succesvol zonder bezoek aan de opticien. Bij twijfel raden we echter aan alsnog een opticien raad te plegen. Alcon besloot ook af te stappen van de verlopen diameter 13.8 (DIA), die voor een groot percentage gebruikers niet geschikt was. Er volgde ook een minder belangrijke wijziging van de kromming van 8.6 naar 8.7 (BC). Uiteraard kan op advies van de specialist ook naar andere daglenzen overgestapt worden.

Opgelet

Om onze terugstuurprocedure te respecteren, raden wij aan om zeker te zijn van jouw aankoop en jouw paramters correct in te vullen. Indien de buitenverpakking is geopend, kunnen we de doosjes binnenin niet meer omruilen indien je verkeerd hebt besteld, maar toch de pack hebt opengemaakt.

Eigenschappen - Dailies Aquacomfort Plus (90 lenzen)

Fabrikant: Alcon
BC: 8.70
Verpakkingsgrootte: 90 lenzen
DIA: 14.00
Vervangingsschema: 1 dag
Vervaldatum: 12 maanden en meer
Zuurstofdoorlating: 26 Dk/t
Water inhoud: 69%
Productnaam: Dailies AquaComfort Plus
Sterktebereik: van -15.00 tot +8.00
Lensmateriaal: Nelfilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee
Medisch hulpmiddel: Ja

Beoordelingen

96%
68 van onze klanten bevelen dit product aan Reviews zijn niet geverifieerd.

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?
Joke Meersman

Beste, Ik bestel meestal Lenzen bij jullie: Dailies Aquacomfort Plus (90 lenzen). Mijn vraag is of ik ook recht op terugbetaling heb bij mijn mutualiteit als ik het bij jullie koop? De voorwaarden bij mijn mutualiteit zijn: Voorwaarden Lid zijn van CM. Je kocht je lenzen bij een Riziv-erkende opticien, optometrist, oogarts of apotheker. Wat te doen? Bezorg een van onderstaande documenten aan je ziekenfonds: de originele factuur met vermelding van de dioptrie; het betalingsbewijs met vermelding van de dioptrie en het betaalde bedrag. Zijn jullie erkend?

Antwoord info@alensa.be

Beste,

Helaas hebben we geen contract met CM. Alensa is een online verdeler van lenzen en we kunnen u enkel voorzien van een volledige factuur. Aanpassingen op de factuur kunnen beperkt gebeuren (een extra naam, meer info, geboortedatum, etc.). Meer informatie over Alensa.be en zorgverzekering vindt u hier: https://www.alensa.be/…llingen.html#….

Van Craen Willy

hebben jullie dallies all day confort

Antwoord info@alensa.be

Beste Willy,

Bedoelt u Focus Dailies All Day Comfort? U kunt de lenzen via deze link bestellen.

Miriam

Tof, die grotere verpakking!

Nele G.

Ik wou al een hele tijd de dailies aquacomfort plus bestellen online en merkte toch wel een opmerkelijk verschil in prijs met de opticien

Emma

Zeer tevreden van de service van jullie webshop. Ik bestelde voor het eerst deze lenzen online aangezien het prijsverschil met mijn opticien aanzienlijk was. Alles verliep zeer vlot en de volgende dag werden de lenzen al thuis geleverd!