FreshLook ColorBlends - met sterkte (2 lenzen)

€ 18.95
20%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

Lenzenvloeistof
blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 18.95
Handig
alternatief
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Contactlenzen FreshLook ColorBlends – dioptrisch (met sterkte)

FreshLook ColorBlends zijn sferische zachte gekleurde contactlenzen vervaardigd door de firma Alcon met in drie lagen aangebrachte kleuren. Ze werden ontworpen met een maandelijks vervangingsschema. Ze zijn NIET bedoeld om in te houden tijdens een periode van slapen. Dankzij de gebruikte technologie bereikt FreshLook Colorblends een perfect versterkend effect. Bij het bedekken van donkerdere tinten van de iris kan dit effect minder succesvol zijn. De omzomende ring van de lens maakt het oog bovendien optisch groter en tegelijkertijd dieper. Het resultaat is zeer aantrekkelijk. Een verpakking bevat 2 stuks (1 paar). Deze versie is op sterkte, wat wil zeggen dat gebruikers een oogcorrectie kunnen toepassen op deze lenzen. Voor puur cosmetische lenzen, zonder correctie, probeer de FreshLook ColorBlends zonder sterkte

Deze lenzen bevatten de indicator Voorzijde-Achterzijde, waardoor je ze makkelijker correct kan inbrengen, vermits je steeds kan zien of de lens naar de juiste kant is gedraaid. Gekleurde contactlenzen FreshLook ColorBlends bevatten een UV-filter en worden in veel kleurentinten vervaardigd, zijnde: Blue (blauw), Green (groen), Chestnut Brown (bruin), Honey (honing), Pure hazel (hazelnoot), Turquoise (turkoois), Grey (grijs), True Sapphire (saffier), Ametyst (amethist), Brilliant Blue (blauw), Gemstone Green (smaragd groen) Sterling Grey (grijs).

Uiteindelijk effect

Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruiker gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen, al zeker omdat deze specifieke lenzen werden ontworpen om kleur te versterken en niet te bedekken. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandig­heden – het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

Eigenschappen
Sterkte : van -8.00 tot +6.00
Vervaldatum : 48 maanden en meer
Vervangingsschema : 30 dagen
Materiaal: Phemfilcon A
Kan u de lenzen 's nachts inhouden?: Nee
Water inhoud : 55%
Zuurstof doorlatendheid : 20 Dk/t
DIA: 14.5
UV filter: Ja
In verpakking: 2 lenzen
Producent : Alcon
BC: 8.6

Beoordelingen (1)

20%
0x
0x
0x
0x
1x
Beoordeel dit product
100%
20%
Slecht

Slecht

Comments/vragen (5)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Anonymous

Had -3.25 besteld maar de lenzen irriteren en stellen pas scherp na 5seconden

Antwoord

info@alensa.be

Beste, Het spijt ons dat de lenzen u niet goed zitten. Het is altijd verstandig de parameters van de lenzen bekijken om te checken of deze lenzen voor uw ogen geschikt zijn. De zuurstof doorlatendheid van het materiaal Phemfilcon A is 20 Dk/t en de water inhoud is 55 %.

Comment/vraag

Carmen de Veen

Ik wou graag freshlook colorblends bestellen bij jullie. Is het mogelijk voor een oog met sterkte en voor het andere zonder sterkte te bestellen? Ik kan de nul waarde namelijk niet invullen.

Antwoord

info@alensa.be

Beste Carmen, bedankt voor uw vraag. Dat is inderdaad mogelijk – u kiest hier de lenzen met sterkte voor het ene oog, en dan kiest u hieronder dezelfde lenzen zonder sterkte voor het andere oog. U krijgt dan uiteindelijk 2 lenzen voor elk oog.

Comment/vraag

Katinka

Zeer mooi effect deze Freshlook colorblends, een pak beter dan deze van het kruidvat die maar een flauw effect geven

Comment/vraag

Verkeer

helemaal fan van deze lenzen, top!

Comment/vraag

Natasha

Super mooi natuurlijk effect!

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top