FreshLook Colors Misty Gray - zonder sterkte (2 lenzen)

€ 17.99
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum maandag 21.6. maandag 21.6. kies uw parameters
  Voeg toe aan bestelling
  € 8,55
  Gratis levering voor dit product!
  € 17.99
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
  FreshLook Colors Misty Gray - zonder sterkte (2 lenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als „plano“ kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  FreshLook Colors – Misty Gray – zonder sterkte

  Deze kleurlenzen hebben de kleur „misty gray“ om de ogen een grijze kleur te geven. De verpakking bevat 2 stuks maandlenzen.

  FreshLook Colors Contactlenzen

  Freshlook Colors zijn de ideale optie gekleurde contactlenzen als u interesse hebt om uw oogkleur volledig te veranderen, vermits deze lenzen werden ontworpen door Alcon om volledig te bedekken. Deze lenzen bevatten de indicator Voorzijde-Achterzijde, waardoor je ze makkelijker correct kan inbrengen, vermits je steeds kan zien of de lens naar de juiste kant is gedraaid. Ze werden ontworpen met een maandelijks vervangingsschema. Ze zijn NIET bedoeld om in te houden tijdens het slapen. Freshlook Colors hebben UV bescherming dankzij een ingebouwde filter. Deze versie is zonder sterkte, wat wil zeggen dat ze enkel een cosmetisch effect bieden.

  6 ondoorzichtige kleuren en hun effect

  De lenzen zijn beschikbare in 6 prachtige kleuren: Green, Blue, Sapphire, Violet, Hazel and Misty Grey. Het uiteindelijke effect van gekleurde contactlenzen is zelden bij elke gebruikers gelijk. De kleuring wordt beïnvloed door een reeks factoren! De meest essentiële is de natuurlijke kleur van de iris van het oog. De donkerdere tinten worden gewoonlijk slechter bedekt dan lichte en de resulterende kleuring kan dan gekunsteld overkomen. De algehele indruk van kleurverandering wordt ook beïnvloed door de kleur van de kleding en accessoires en in hoge mate ook door de lichtomstandig­heden – het oog ziet er anders uit bij kunstlicht dan bij daglicht.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Grijs
  Fabrikant: Alcon
  DIA: 14.50
  BC: 8.60
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Sterktebereik: 0 , van -8.00 tot +6.00
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlating: 20 Dk/t
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Water inhoud: 55%
  Productnaam: FreshLook Colors
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Lensmateriaal: Phemfilcon A
  UV filter: Ja
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?