FreshLook One Day Color Grey - met sterkte (10 lenzen)

€ 13.94
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum maandag 21.6. maandag 21.6. kies uw parameters
  Gratis levering voor dit product!
  € 13.94
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
  FreshLook One Day Color Grey - met sterkte (10 lenzen)

  Kleurlenzen met sterkte

  Dioptrische kleurlenzen, ook bekend als kleurlenzen met sterkte of optische correctie, zijn bedoeld om zowel een cosmetisch effect te bieden, als jouw zicht te verbeteren indien je normaal ook een bril of lenzen draagt. De nodig correctie is gebaseerd op jouw normale correctie voor contactlenzen. Met deze kleurlenzen kan je dus jouw bril of normale lenzen eventjes thuislaten.

  FreshLook One Day Color – Grey – met sterkte

  Deze dagelijkse FreshLook Color hebben de kleur „grey“, welke de ogen een natuurlijke grijze kleur geeft, aangevuld met gemengde kleuren zoals bruin.

  Contactlenzen FreshLook One Day Color

  Gekleurde contactlenzen FreshLook One Day Color zijn dekkende, gekleurde, eendaagse contactlenzen door producent Alcon. Een dagelijkse lens minimaliseert mogelijke aanslag van pollen en andere afzettingen, en is dus vooral zeer geschikt voor mensen met allergieën. Gewoonlijk is het de gezondste wijze van contactlensgebruik omdat de lens na één dag gewoon wordt weggegooid en vervangen door een nieuwe lens. FreshLook One Day Color zijn ontstaan toen Alcon een combinatie maakte van Focus Dailies en FreshLook Colorblends. Deze lenzen zijn op sterkte en bevatten dus een dioptrische oogcorrectie. 

  Nieuwe kleur met diepe blik & uiteindelijk effect

  De omzomende ring van de lens vergroot jouw iris optisch en geeft diepte. FreshLook One Day zijn dekkende lenzen, ze veranderen dus de natuurlijke kleur van lichte en donkere ogen. Het uiteindelijke effect is, net als bij andere merken gekleurde contactlenzen, vooraf moeilijk in te schatten. Dit wordt niet alleen beïnvloed door de natuurlijke kleur van de iris en de lichtomstandig­heden, maar ook door de kleur van modeaccessoires en kleding. Wees je dus telkens bewust van het feit dat iedereen een ander effect ervaart van kleurlenzen, dekkend of niet.

  Verschillende kleuren en makkelijk in gebruik

  je kan kiezen uit 4 kleuren – Blue, Green, Grey en Pure Hazel. De lenzen hebben de indicator Voorzijde-Achterzijde, waardoor je makkelijk kan zien of je de lens juist inbrengt. De FreshLook One Day verpakking bevat 10 lenzen die dagelijks moeten vervangen worden en niet bestemd zijn om in te houden tijdens het slapen.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Grijs
  Fabrikant: Alcon
  BC: 8.60
  Verpakkingsgrootte: 10 lenzen
  DIA: 13.80
  Vervangingsschema: 1 dag
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Zuurstofdoorlating: 26 Dk/t
  Water inhoud: 69%
  Productnaam: FreshLook One Day Color
  Sterktebereik: van -6.00 tot -0.50
  Lensmateriaal: Nelfilcon A
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV filter: Nee
  Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?