Groene contactlenzen - TopVue Color (10 gekleurde daglenzen)

€ 9.95
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum dinsdag 27.7. Vandaag kies uw parameters
  Gratis levering voor dit product!
  € 9.95
  Cadeau ter waarde van € 8.29 voor bestellingen boven € 80.00
  Groene contactlenzen - TopVue Color (10 gekleurde daglenzen)

  Kleurlenzen zonder sterkte

  Non-dioptrische kleurlenzen, ofwel kleurlenzen zonder sterkte, zijn bedoeld om slechts een puur cosmetisch effect te hebben. Deze lenzen staan ook bekend als "plano" kleurlenzen. Dit is ideaal voor diegenen die een verandering van oogkleur willen en geen oogcorrectie nodig hebben. Kleurlenzen zonder sterkte bestaan ook in meer variaties, dus je zal steeds vinden wat je zoekt binnen dit gamma.

  TopVue Color Daily - Groen gekleurde daglenzen zonder sterkte

  Groen (Green) is een oogkleur die minder vaak voorkomt, maar die jij kan proberen dankzij deze lenzen. Deze gekleurde daglenzen op sterkte zijn ideaal voor alledaags gebruik, of voor speciale gelegenheden. Jouw ogen zullen een natuurlijke, groene tint krijgen. TopVue Color Groen voelen steeds comfortabel aan. Deze verpakking bevat 10 stuks.

  TopVue Color Daglenzen

  TopVue Color Daily gekleurde contactlenzen zijn daglenzen binnen de TopVue familie, ontworpen om elke dag vervangen te worden, waardoor ze de meest eenvoudige en gezondste manier zijn om lenzen te dragen. Ze worden namelijk vervangen voor bacteriën en afzettingen zich in de lens kunnen nestelen. TopVue Color werd gemaakt uit geavanceerd hydrogel materiaal met een waterinhoud van 43%, waardoor ze zich makkelijk aan het oog aanpassen om zo de hele dag aangenaam aan te voelen. Deze contactlenzen werden uitgerust met een UV-filter om tegen schadelijke UV straling te beschermen. TopVue Color lenzen zijn NIET bedoeld om langer gedragen te worden dan voorgeschreven en dienen uitgenomen te worden voor het slapengaan.

  Deze verpakking bevat 10 dagelijkse gekleurde lenzen en is ideaal om een nieuwe look te testen voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Net zoals alle TopVue producten, vallen TopVue Color lenzen onder onze geld-terug-garantie. Deze lenzen hebben GEEN dioptrische sterkte, en zijn enkel bedoeld voor cosmetisch effect.

  Technologie en Kwaliteit

  Tijdens het productieproces worden de lenzen tot viermaal streng getest volgens kwaliteitspro­tocollen. TopVue Color worden vervaardigd met de gepatenteerde Radial Edge Technology, die de lenzen een uniforme dunne rand geeft. Deze dunne randen verhogen comfort en verminderen wrijving tijdens het knipperen.

  De kleur op deze lenzen werd aangebracht in drie lagen om een natuurlijk semi-dekkend effect te verkrijgen. Verder werden deze kleurlenzen voorzien van een donkere rand waardoor de ogen groter lijken en de kleur meer oplicht.

  Het Uiteindelijk Effect

  Net zoals geen twee ogen dezelfde zijn, verschilt het effect van kleurlenzen sterk van persoon tot persoon. Het uitzicht van de TopVue Color lenzen zal worden beïnvloed door de natuurlijke kleur van jouw ogen, de kleur van je kledij, de lichtomstandig­heden, etc. Men moet vooral beseffen dat, desondanks het feit dat deze lenzen dekkend zijn, de natuurlijke oogkleur altijd door de lens zal komen, zeker bij donkere ogen. Lichtere oogkleuren zijn beter compatibel met kleurlenzen.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Groen
  Fabrikant: TopVue
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Verpakkingsgrootte: 10 lenzen
  Sterktebereik: 0
  Vervangingsschema: 1 dag
  Zuurstofdoorlating: 19 Dk/t
  Vervaldatum: 24 maanden en meer
  Water inhoud: 43%
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  Lensmateriaal: Polyhema
  Productnaam: TopVue Color
  UV filter: Ja

  Alle varianten van dit product:

  Beoordelingen

  Dit product heeft nog niet veel beoordelingen

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?