Groene Gemstone Green contactlenzen - met sterkte - Air Optix Colors (2 kleurlenzen)

€ 20.99
89% beveelt aan
Gratis levering voor dit product!
In voorraad
Lenskleur
  Geschatte verzenddatum vrijdag 3.12. Stock day info: Today 3. december Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 3. december kies uw parameters
  In voorraad
  Voeg toe aan bestelling
  € 8.55
  Gratis levering voor dit product!
  € 20.99
  Cadeau ter waarde van € 5.89 voor bestellingen boven € 80.00
  Groene Gemstone Green contactlenzen - met sterkte - Air Optix Colors (2 kleurlenzen)

  Kleurlenzen met sterkte

  Dioptrische kleurlenzen, ook bekend als kleurlenzen met sterkte of optische correctie, zijn bedoeld om zowel een cosmetisch effect te bieden, als jouw zicht te verbeteren indien je normaal ook een bril of lenzen draagt. De nodig correctie is gebaseerd op jouw normale correctie voor contactlenzen. Met deze kleurlenzen kan je dus jouw bril of normale lenzen eventjes thuislaten.

  Air Optix Colors in de kleur Edelsteen Groen (Gemstone Green) met sterkte

  Deze versie kleurlenzen uit het gamma Air Optix Colors is vervaardigd in de kleur Edelsteen Groen (Gemstone Green) om een heldere groene tint aan je ogen toe te voegen.

  Air Optix Colors - met sterkte

  Air Optix Colors zijn maandelijkse kleurlenzen ontworpen door Alcon. De lenzen zijn de kleurenvariant van de Air Optix Aqua. Wanneer je voorheen reeds gebruik maakte van Air Optix Aqua contactlenzen en je graag kleurlenzen wil dragen, hoef je hiervoor niet langs bij een opticien. Deze verpakking bevat 2 stuks maandelijkse kleurlenzen. Deze versie bevat een dioptrische correctie zodat je bijvoorbeeld jouw bril niet hoeft te dragen.

  3-in-1 color en plasma coating

  Air Optix Colors contactlenzen maken gebruik van een 3-in-1 color technologie dat iedere kleur van de ogen versterkt voor een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Deze kleurlenzen hebben dus een versterkend effect en zijn niet dekkend. Pas jouw verwachtingen aan vermits donkere ogen moeilijker versterkt kunnen worden. Verder maken Air Optix Colors contactlenzen gebruik van het silicone hydrogel materiaal Lotrafilcon B wat voorzien is van een plasma coating. Dit laatste zorgt ervoor dat de lens bestand is tegen afzettingen en verontreinigingen op het lensoppervlak. Air Optix Colors contactlenzen zijn NIET bedoeld om in te houden tijdens het slapen.  Met betrekking tot de zuurstofdoorlating van deze lenzen: (Dk/t) is de universale standaard voor het uitdrukken van zuurstoftransmis­sie. Het toont de zuurstofdoorlating van het materiaal (Dk) in verhouding met de dikte van de lens (t). Onze website hanteert deze formule voor ELK type lens, vermist het merendeel van de fabrikanten deze norm hanteert. De fabrikant, echter, geeft heel soms slechts de (Dk) waarde weer op hun doosje. Hoewel u op onze website dan een (Dk/t) waarde ziet die anders is dan de (Dk) waarde, toch is deze dezelfde. Dit kan makkelijk worden bewezen door de (Dk) waarde van jouw doosje te delen door de dikte van de lenzen uit uw doosje. Let dus op dat (Dk/t) en (Dk) twee verschillende cijfers zijn, maar eenzelfde sterkte van zuurstofdoorlating aanduiden.

  Eigenschappen
  Kleur lenzen: Groen
  Fabrikant: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Verpakkingsgrootte: 2 lenzen
  Zuurstofdoorlating: 110 Dk/t
  Vervaldatum: 12 maanden en meer
  Vervangingsschema: 30 dagen
  Water inhoud: 33%
  Productnaam: Air Optix Colors
  Sterktebereik: van -8.00 tot +6.00
  Lensmateriaal: Lotrafilcon B
  Langdurig of continue draagbaar: Nee
  UV filter: Nee

  Alle varianten van dit product:

  Gelone Oogdruppels (10 ml)

  Snelle en langdurige verlichting

  • Kalmeert droge en gevoelige ogen
  • Vormt een beschermlaag over het oogoppervlak
  • Kan direct gebruikt worden op contactlenzen
  Slechts: € 4.19 In winkelmandje

  Beoordelingen

  89%
  57 van onze klanten bevelen dit product aan

  Comments/vragen

  Heeft u een vraag of opmerking?