Hyal-Drop Oogdruppels (10 ml)

€ 13.90
80%
In voorraad
Primaire attributen

donderdag 19.7.

blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 13.90
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Hyal-Drop Multi oogdruppels

Hyal-Drop Multi zijn bevochtigende oogdruppels die het draagcomfort van zachte contactlenzen verhogen, de vochtigheid vasthouden, beschermen tegen het uitdrogen van de ogen, en het ongemak van de ogen verzachten. Deze verpakking bevat 10ml. Houdbaar tot 3 maand na opening. Vervaardig door Bausch + Lomb.

Natuuurlijke bevochtiging zonder bewaarmiddelen

Hyal-Drop Multi oogdruppels bevatten geen conserverende middelen en maken gebruik van natrium-hyaluronaat (hyaluronzuur), wat ook natuurlijk in het lichaam voorkomt als helende en vochtvasthouden­de stof.

Een gepatenteerd nieuw systeem van doseren

Het flesje werd ontworpen met een gepatenteerd mechanisme voor behoud van steriliteit, en garandeert een comfortabel gebruik en nauwkeurige dosering van elke druppel via een doseersysteem.

Wanneer en hoe Hyal-Drops gebruiken?

Hyal-Drop Multi stabiliseren de traanfilm op het oog om irritatie en uitdroging tegen te gaan, iets wat vaak voorkomt bij mensen met droge ogen, al dan niet ten gevolge van contactlenzen, een stoffige en droge omgeving, lang werk voor de computer, airco, etc. De druppels dienen langzaam en nauwkeurig in het oog gedruppeld te worden om onmiddellijke verlichting te bieden.

Eigenschappen
Vervaldatum : 16 maanden en meer
In verpakking: 10 ml
Producent : Bausch and Lomb

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen (2)

Heeft u een vraag of opmerking?

Comment/vraag

Anonymous

Inderdaad het produkt is super maar het druppelsysteem een regelrechte ramp . Ik heb dat hele gedoe erond afgsneden en kan u druppelen zoals de allereerste verpakkingen . Die waren echt de beste .

Comment/vraag

Ronny Demeyere

Het product is misschien goed maar het druppelsysteem is geen cent waard. U moet een kwartier proberen om één druppeltje in uw oog te krijgen de rest krijgt u niet gericht omdat het systeem de houder van positie veranderd bij het indrukken. Verder moet u meerdere keren drukken vooraleer er een druppeltje valt. Valt die verkeerd moet u terug meerdere keren drukken vooraleer er terug een druppeltje uitvalt en met hoop van zegen in uw oog. Vroeger sprong de houder nog automatisch terug, dit doen ze de laatste maanden ook niet meer. Het rotssysteem verbetert er in de tijd dus ook niet op. Daarom ben ik volop op zoek naar oogdruppels voorzien van een systeem dat werkt in plaats van dit rotsysteem

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top