Herhaal uw laatste bestelling

Hyal-Drop Oogdruppels (10 ml)

Meer dan 200 st. op voorraad
150 x
Prijs € 13.90 per verpakking
Primaire attributen

maandag 23.10.

blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Hyal-Drop Multi Eye Drops

Hyal-Drop multi zijn bevochtigende oogdruppels die het draagcomfort van contactlenzen verhogen, de vochtigheid vasthouden, beschermen tegen het uitdrogen van de ogen, en het ongemak van de ogen verzachten.

Een gemoderniseerd flesje met een gepatenteerd mechanisme voor behoud van steriliteit, garandeert een comfortabel gebruik en nauwkeurige dosering van elke druppel via een doseersysteem.

Druppels Hyal-Drop multi bevochtigen, kalmeren en verfrissen het oog op aangename wijze. Hyal-Drop bevatten geen conserverende stoffen.

Eigenschappen

Vervaldatum : 16 maanden en meer
In verpakking: 10 ml
Producent : Bausch and Lomb

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

  • Ronny Demeyere

    Het product is misschien goed maar het druppelsysteem is geen cent waard. U moet een kwartier proberen om één druppeltje in uw oog te krijgen de rest krijgt u niet gericht omdat het systeem de houder van positie veranderd bij het indrukken. Verder moet u meerdere keren drukken vooraleer er een druppeltje valt. Valt die verkeerd moet u terug meerdere keren drukken vooraleer er terug een druppeltje uitvalt en met hoop van zegen in uw oog. Vroeger sprong de houder nog automatisch terug, dit doen ze de laatste maanden ook niet meer. Het rotssysteem verbetert er in de tijd dus ook niet op. Daarom ben ik volop op zoek naar oogdruppels voorzien van een systeem dat werkt in plaats van dit rotsysteem

    Toegevoegd: 13.05.2015

Log in

Log in met

Facebook Google