HYLO-CARE Oogdruppels (10 ml)

€ 14.90
80%
In voorraad
Primaire attributen

dinsdag 11.12.

blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 14.90
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

HYLO-CARE Oogdruppels

HYLO-CARE zijn oogdruppels die natriumhyaluronaat bevatten, vervaardigd door Ursapharm. HYLO-CARE biedt een zeer doeltreffende hulp tegen een gevoel van uitdroging en irritatie, wat vaak gebeurt bij contactlenzen. Het grootste voordeel van oogdruppels HYLO-CARE is dat ze GEEN conserverende stoffen bevatten, zodat je ze lang kan verdragen. Het dragen van contactlenzen is veel aangenamer dankzij deze druppels. het verlicht gevoelens van druk, branderigheid en droge ogen. Deze verpakking bevat 10ml. Je kan het product tot 6 maanden na openen gebruiken. Niet gebruiken na vervaldatum!

NatriumHyaluronaat

Deze stof, een voor het menselijk lichaam natuurlijke stof, komt bijvoorbeeld voor in gewrichtsvloeistof en glasvocht van het oog en heeft een helende en hydraterende werking. Ook bekend als hyaluronzuur, heeft deze stof het vermogen om een gelijkmatige, stabiele en langdurige film op het oogoppervlak te vormen, die het zicht niet vertroebelt. Daarmee wordt het oog langdurig beschermd tegen uitdroging en irritatie.

Extra fris en genezend

Het middel HYLO-CARE bevat dexpanthenol, dat tot de grote groep B-vitaminen behoort (provitamine B5). Dit bestanddeel verfrist het oog door zijn hoge vermogen om water te binden, waardoor het nog effectiever het vocht inbrengend vermogen van natriumhyaluronaat ondersteunt. Verder draagt dit bestanddeel ook een helende werking toe die kan bijdragen tot wondgenezing. Dit maakt HYLO-CARE tot niet enkel een bevochtigende maar ook genezende vloeistof.

Hygiënisch en zuinig

HYLO-CARE bevat hetzelfde doseersysteem als HYLO-COMOD, dat het risico op besmetting van de inhoud van het flesje uitsluiten en bovendien besparing biedt bij het verbruik van de juiste dosering, waarbij je niet door krachtig drukken de hoeveelheid druppels hoeft te beïnvloeden.

Eigenschappen
Vervaldatum : 16 maanden en meer
In verpakking: 10 ml
Producent : Ursapharm

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top