Johnson and Johnson Lenzen

Bestel kwaliteitsvolle Johnson & Johnson Visioncare contactlenzen makkelijk en aan de voordeligste prijs hier online bij Alensa. Wij bieden jou o.a. Acuvue bestsellers zoals Acuvue Oasys, 1 Day Acuvue Moist, Acuvue 2, Vita en Advance PLUS en meer. Ons assortiment lenzen vervaardigd door deze fabrikant bestaat uit daglenzen, tweewekelijkse lenzen, maandlenzen en multifocale & torische lenzen met cilinder, alsook voordeelpacks in combinatie met lenzenvloeistof.

Meer over de fabrikant Johnson and Johnson

Johnson and Johnson is één van de meest vooraanstaande producenten van contactlenzen, en kent een lange voorgeschiedenis. En ook vandaag de dag gaat Johnson & Johnson verder met het ontwikkelen van revolutionaire technologieën en het creëren van betere producten. Deze producent staat het meest bekend om zijn Acuvue productfamilie. Deze lenzen, voornamelijk dag- en weeklenzen, zijn van zo'n hoog niveau, dat ze zelfs continue kunnen gedragen worden voor een beperkte periode. Dit is natuurlijk enkel aan te raden op advies van de oogspecialist. Verder laten Johnson & Johnson producten zich kenmerken door een hoog watergehalte en UV filters. De productie van de ooit populaire reeks Surevue lenzen, werd echter helaas stopgezet door Johnson and Johnson.

Je hebt alle producten binnen je huidige filterselectie gezien. Om andere producten te bekijken, pas je filterselectie aan.