We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

Kids Zonnebril Alensa Piloot Goud

Kinderen
Brilmaat Filter: Glasses sizes - What is my size?

Afmetingen van de bril (in millimeters)
115 mm
20 mm
45 mm 50 mm
120 mm
In voorraad
Verzenddatum donderdag 29.10.
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€
Authenticiteit­sgarantie
€ 5.99
virtual-try Virtueel uitproberen

Over Alensa

Ontdek hier ons aanbod aan prijsbewust en kwaliteitsvolle Alensa brillen. Wij bieden jou een leuke selectie aan modellen, die alle nodig bescherming bieden. Zoek jouw favoriete Alensa bril uit verschillende vormen en kleuren, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. En hou onze promoties in de gaten want heel soms geven we er enkele weg als cadeau.


Over deze bril

De montuurvorm is piloot, een tijdloos en hip ontwerp dat past bij elke gezichtsvorm. De montuur is voornamelijk goudkleurig, wat stijl toevoegt en flatterend werkt in de meeste gevallen. De kleur van de glazen is groen, ideaal voor allerhande activiteiten buitenshuis. Het materiaal is voornamelijk metaal, wat duurzaam is en een gestroomlijnde look garandeert.

Originele producten

Wij verkopen enkel originele merken en producten, gegarandeerd. Wanneer je brillen van Alensa bestelt, zijn deze steeds in voorraad en worden deze zo snel mogelijk verzonden. Wij streven naar complete klanttevredenheid. Indien je niet tevreden bent met onze producten, contacteer dan meteen de klantenservice en we doen ons best om een oplossing te vinden.

Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost