Herhaal uw laatste bestelling

Laagste prijsgarantie voor contactlenzen

Laagste-prijs-garantie stempel - Alensa

Bij Alensa.be zetten we ons in om u de beste en laagste competitieve prijs op de Belgische markt te brengen voor contactlenzen. Ziet u elders goedkopere lenzen? Laat het ons dan weten. Wij zullen in dat geval ons best doen om uw ontdekking te verifiëren en u een lagere prijs aan te bieden.

Wij kopen in grote hoeveelheden rechtstreeks van de grootste en meest gerenommeerde fabrikanten. Dit, gecombineerd met onze relatief lage operationele kosten, laat ons toe om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en de besparingen met u te delen.

Gelieve op te merken dat prijsaanpassingen enkel kunnen toegepast worden op uw bestelling als u hiervoor nog NIET hebt betaald. Betaalde bestellingen worden als vervolledigd beschouwd en hierop zal niet worden terugbetaald. 

De geldigheid van de prijsaanpassing wordt steeds gebaseerd op zowel het product in kwestie, als ook de bijkomende verzend- en andere kosten inclusief.

Hoe gaat u te werk?

  1. U verifieert eerst zelf dat het om exact hetzelfde product gaat en dat het merk, specifiek model en het aantal lenzen niet verschilt.
  2. Stuur ons de details en de URL waar u het goedkopere product heeft gevonden toe op info@alensa.be
  3. Wij kijken uw verzoek in, valideren het en nemen contact op met u met verdere instructies.

Voorwaarden voor prijsaanpassingen

Beperkingen voor prijsaanpassingen


Wij behouden het recht om de aanbiedingen en de echtheid van uw verzoek te controleren; het definitieve besluit van de geldigheid ligt bij ons en ons alleen. 

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

Log in

Log in met

Facebook Google