Miru 1 Day (30 lenzen)

€ 26.89
50%
In voorraad
Product detail: Show parameters
Primaire attributen

vrijdag 22.3.

Lenzenvloeistof
blank

Leveropties

DHL
1–2 werkdagen € 5.95
GLS
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
€ 26.89
Handig
alternatief

TopVue Elite+ zijn hoogwaardige daglenzen om bijziendheid en verziendheid te corrigeren. Ideaal voor een actieve levensstijl en diegenen die geen tijd willen verspillen aan lensonderhoud. Deze verpakking bevat 30 lenzen.

Prijs € 16.75 Bespaar € 10.14
Handig
alternatief
Gratis Levering bij bestellingen over 70€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Miru 1 Day contactlenzen

Miru 1 Day contactlenzen zijn gemaakt door fabrikant Menicon, en zijn uniek onder de daglenzen, voornamelijk door hun bijzondere flat pack verpakking. Deze lenzen werden vervaardig van het materiaal Hioxifilcon A, met behulp van innovatieve technologieën, en zijn beschikbaar in uiterst dunne blisters. Deze verpakking bevat 30 stuks daglenzen, en elke individuele lens moet na het einde van de dag weggegooid worden, om de volgende dag door een nieuwe lens vervangen te worden.

Bijzondere flat pack verpakking

Miru 1 Day daglenzen zijn verpakt in een bijzondere vlakke en dunne verpakking van ongeveer 1 mm. Één strook bevat steeds drie lenzen, en is gemakkelijk opvouwbaar in zakken of portefeuilles, zodat deze lenzen zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld reizen of sport. Deze verpakking vergt aanzienlijk minder kracht bij het openen, in tegenstelling tot een conventionele blister. Verder vermindert het risico op verontreiniging dankzij deze revolutionaire verpakking. Na het openen van de blister, is het buitenoppervlak van de lens altijd naar boven gekeerd, klaar om de lens op de juiste manier in te zetten.

Comfortabel materiaal

Miru 1 Day zijn vervaardigd van een Hioxifilcon A (HEMA-GMA) polymeer met talrijke vrije hydroxylradicalen die op een natuurlijke manier water aan het lensoppervlak binden, met als gevolg een goede hydratatie en vochtbehouding. Miru 1 Day bindt tranen aan de lens vermits de moleculaire structuur van de lens de structuur van de oligosacchariden in de SLNE film nabootst.

Technologie CENTRAFORM ™

Miru 1 Day daglenzen worden vervaardigd met behulp van een gepatenteerde technologie, CENTRAFORM ™, die een zorgvuldige controle van het injectievolume van het materiaal en de rotatiesnelheid tijdens de productie omvat. Dit proces resulteert in een gladde rand van de lens die de wrijving vermindert tijdens het knipperen en waardoor de kans op irritatie vermindert.

Eigenschappen
Fabrikant: Menicon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Verpakkingsgrootte: 30 lenzen
Vervangingsschema: 1 dag
Zuurstofdoorlating: 19 Dk/t
Vervaldatum: 24 maanden en meer
Water inhoud: 57%
Sterktebereik: van -10.00 tot +4.00
Lensmateriaal: Hioxifilcon A
Langdurig of continue draagbaar: Nee
UV filter: Nee

Beoordelingen

50%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL GLS PostNL
Top