Hydraterende oogdruppels & oogsprays

Bij Alensa kan je makkelijk online oogdruppels en oogsprays goedkoop kopen. Populaire topmerken zoals Gelone druppels, de HYLO oogdruppels, Laim-Care, Systane Ultra, ReNu oogdruppels en meer, vervaardigd door gerenommeerde producenten zoals Bausch + Lomb, Alcon, etc. Naast een gamma hydraterende, genezende en kalmerende druppels, biedt ons assortiment ook sprays zoals Laim Moisturizing Spray. Handig tegen droge ogen, irritatie, roodheid, vermoeide ogen, allergie en gevoeligheid. Deze producten zijn zowel geschikt voor gewone gebruikers als voor dragers van contactlenzen.

Meer over onze oogdruppels en -sprays

Oogdruppels en oogsprays helpen aanzienlijk om de symptomen van droge, rode en geïrriteerde ogen te bestrijden. Hun functie als kunstmatige traanvocht zorgt voor comfort, voorkomt uitdroging en verzekert helder zicht. Onze oogdruppels zijn beschikbaar als vloeistof en als gel, allen compatibel met zachte contactlenzen. Ook de toevoeging van natrium hyaluronaat aan verscheidene producten helpt om de ogen natuurlijk vochtig te houden gedurende lange tijd.

Oogsprays zoals Laim Moisture Eye Spray vormen een prima alternatief voor dragers van contactlenzen die moeite hebben met het inbrengen van druppels. Sprays bieden onmiddellijke verlichting en gaan ook veel langer mee dan druppels. Handig te gebruiken en makkelijk mee te nemen. Probeer ze zeker eens uit wanneer je bijvoorbeeld lang voor een beeldscherm zit.

Je hebt 36 van 41 producten gezien.