Herhaal uw laatste bestelling

OPTI-FREE Express Oplossing 2 x 355 ml

Meer dan 1000 st. op voorraad
163 x
Prijs € 20.99 per verpakking
Primaire attributen

maandag 23.10.

blank
DHL: 1–2 werkdagen
GLS: 2–4 werkdagen
€ 5,95
€ 3,95

Opti-free Express Solution

OPTI-FREE Express „NO RUB“ is een zeer efficiënte en universele oplossing geproduceerd door ALCON. Een van de actieve ingrediënten, Poloxamine, geeft een exceptionele bevochtiging aan het oppervlak van de contactlenzen, tot 24 uur, voor een verhoogd comfort.

De vloeistof OPTI-FREE Express is geschikt voor desinfectie, reiniging, spoeling, bevochtiging en behoud van alle typen zachte contactlenzen.

NO RUB!

De aanduiding „NO RUB“ betekent dat u de lenzen na het uithalen niet hoeft te wrijven. De ervaringen van specialisten spreken dit echter tegen. Het wrijven versterkt de werking van de vloeistof bij het behoud van de contactlenzen. Daarom adviseren wij voor een effectievere verwijdering van eiwitafzettingen het mechanische wrijven met de topje van de vinger in de handpalm of op de rug van de hand, voordat u de lenzen in de houder legt.

Hydratatie

Een van de actieve bestanddelen van de vloeistof hydrateert het oppervlak van de contactlens, waarmee het draagcomfort wordt verhoogd. Het betreft de stof Poloxamine, die de lenzen in staat stelt om meer vocht op het oppervlak vast te houden, en wel voor een periode tot 24 uur.

Gebruik

U kunt de vloeistof Optifree Express gebruiken tot 6 maanden nadat u de fles hebt geopend.

Samenstelling:

POLYQUAD (polidroniumchlo­ride) 0,001%, ALDOX (myristamidopro­pyldimethylami­ne) 0,0005%, natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminometylpropanol, natriumcitraat en poloxamine als reinigende bestanddelen

Eigenschappen

Vervaldatum : 16 maanden en meer
Hydratatie met hyaluronzuur: Nee
Type lenzenvloeistof: Universeel
In verpakking: 2 x 355 ml
Producent : Alcon

Opmerkingen

Opmerking toevoegen

  • Matthieu

    Ik heb deze vloeistof gebruikt in combinatie met de Top vue lenzen en ik ben er niet tevreden van. Gelone is de beste vloeistof voor dit merk

    Toegevoegd: 21.04.2016

Log in

Log in met

Facebook Google