We verzenden bestellingen nog steeds op tijd! We bevelen echter wel aan om op voorhand te bestellen, omdat koeriers door de huidige situatie vaak vertraging oplopen.

OPTI-FREE RepleniSH lenzenvloeistof 4 x 300 ml

€ 39.99
80%
In voorraad
Geschatte verzenddatum maandag 26.10. kies uw parameters

Leveropties

bpost
2–4 werkdagen € 3.95
PostNL
2–4 werkdagen € 4.45
UPS
1–2 werkdagen € 4.95
DHL
1–2 werkdagen € 5.95
€ 39.99
Gratis Levering bij bestellingen over 45€
Gratis cadeau's bij bestellingen over 80€

Opti-Free RepleniSH Contactlenzen­vloeistof

Vloeistof OPTI-FREE RepleniSH door Alcon is de opvolger van de traditionele vloeistof FREE Express. RepleniSH werd ontwikkeld met als doel verhoogd comfort voor gebruikers van contactlenzen, wat men dankzij technologische innovatie in de samenstelling kon bereiken.

Dit is voordeelpack van 4×300ml. Opti-free RepleniSH wordt ook aangeboden als een reisfles van 120 ml RepleniSH en normale verpakking van 300 ml RepleniSH en voordeelpack van 2 x 300 ml RepleniSH en 3 x 300 ml RepleniSH.

Behoud van vochtigheid

OPTI-FREE RepleniSH is effectiever in staat om een vochtige laag op het lensoppervlak te behouden, waardoor u bij het dragen over een langere periode een fris gevoel houdt. Tijdens de periode in de met OPTI-FREE RepleniSH gevulde houder, absorberen de lenzen het herstelsysteem TearGlyde, dat alleen in de vloeistof OPTI-FREE RepleniSH zit. TearGlyde beïnvloedt na het inbrengen van de lens de natuurlijke traanfilm op het lensoppervlak. De technologie TearGlyde is een uitstekende stap voorwaarts in de strijd tegen het droge-ogensyndroom. Klinische tests laten zien dat de vloeistof OPTI-FREE RepleniSH in staat is om tot 14 uur comfort te bieden bij onafgebroken dragen!

Gebruik bij de nieuwe en oude generatie contactlenzen

Het gebruik van OPTI-FREE RepleniSH liet verhoogd comfort bij gebruikers van zachte lenzen zien, die bij langdurig dragen een onaangenaam gevoel begonnen te geven. OPTI-FREE Replenish werd ontwikkeld voor zacht contactlenzen uit het nieuwe silicone-hydrogel materiaal, waarvan contactlenzen van de nieuwe generatie zoals bijvoorbeeld Purevision, Acuvue Oasys, Biofinity en meer zijn vervaardigd. De vloeistof kan uiteraard ook voor de klassieke hydrogel contactlenzen gebruikt worden.

Eigenschappen
Fabrikant: Alcon
Lenzenvloeistoftype: Multifunctioneel
Vervaldatum: 16 maanden en meer
Volume: 4x300ml
Bruikbaar na opening: 6 maand
Bevat Natriumhyaluronaat: Nee

Beoordelingen

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Beoordeel dit product
100%

Comments/vragen

Heeft u een vraag of opmerking?
Maestro Master Card VISA VISA Electron PayPal Bancontact DHL ups PostNL bpost